► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Bijzondere klanten

Home > Bijzondere klanten

Bijzondere klanten
Bij tijd en wijle komen wij in aanraking met een bedrijf of mensen die iets bijzonders willen realiseren voor een bepaalde doelgroep. Soms zoeken ze iets dat niet bestaat en vaak
kunnen wij dan iets voor ze betekenen.
Vaak is geld het probleem en organiseren ze van alles om het benodigde bedrag rond te krijgen. Wij zijn zeker geen filantropische instelling maar een commercieel bedrijf, maar met wat fantasie kunnen wij soms wel helpen. Hieronder vindt u enkele van dit soort organisaties waarvoor wij in de loop van jaren iets hebben kunnen betekenen. Deze mensen verdienen het om in het zonnetje te worden gezet

Vakantiehuis De Rode Beer in Heerde

‘t Flockhof een zelfstandige toegankelijke vakantiewoning

Hier vindt u een aantal vrij bijzondere klanten die wij hebben kunnen helpen met één of meerdere van onze unieke producten die zij zo hard nodig hadden om hun grote wens te realiseren.

Wij danken deze klanten hartelijk en oprecht met het door hen in ons gestelde vertrouwen en als dank plaatsen wij hier een artikeltje over hun bedrijf en waar ons product is ingezet en evt. waarom.

t Flochof in Zerkemen bij Brugge. 8 persoons vakantie woning, geschikt voor minder validen.

Vakantiehuis de Rode Beer te Heerde op de Veluwe, 2 tot 10 persoons vakantiehuis geschikt voor gehandicapten en hun familie, vrienden of begeleiders.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions