► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

100% Maatwerk Sta Op Fauteuils

Home > Maatwerk sta op fauteuils

100% Maatwerk Sta Op Fauteuils

Wekelijks ontvangen we klanten die elders teleurgesteld zijn omdat er wel fauteuils op maat worden aangeboden maar als het puntje bij paaltje komt er blijkbaar toch niet aan de benodigde maatvoering voldaan kan worden. Men propageert maatwerk te maken, er wordt hier veelvuldig mee geadverteerd, maar in de praktijk is men toch begrensd en in het ergste geval dient men een keuze te maken uit de maatvoering M, L of XL en wordt de fauteuil in het buitenland geproduceerd met inferieure materialen.

Zo niet bij Leefcomfort! U wordt deskundig opgemeten en als uw zithoogte 30 cm of 60 cm moet zijn, dan is deze ook 30 cm of 60 cm!

  • 1. U kiest het model/de vorm van de relaxfauteuil

  • 2. Alle maten die nodig zijn voor een perfect zittende fauteuil worden gemeten door een maatspecialist met 30 jaar ervaring

  • 3. U kiest de stoffering uit. U heeft een zeer ruime keus in leder, stof of like suède

  • 4. Samen met u bepalen we hoe de relaxfauteuil moet worden uitgevoerd: Mechanisch verstelbaar, elektrisch, sta op systeem, draaivoet, wieltjes etc.

  • 5. De relaxfauteuil wordt in eigen beheer in Nederland exact uitgevoerd volgens de genoteerde maten en uitvoering

  • 6. De fauteuil wordt door ons zelf bij u geleverd, voorzien van goede uitleg en garantie. U hoeft niets aan te betalen!

Maatwerk sta-op fauteuil

Mooie relax fauteuils met echt maatwerk vindt u uitsluitend bij Leefcomfort.
Helaas zijn er ook erg veel bedrijven die beweren maatwerk te leveren maar vraag maar eens naar een aangepaste armlegger hoogte of naar een zithoogte van 56 (of meer) cm.

Toch zijn wij ondanks ons specialisme niet duurder (en zelfs goedkoper) dan de gewone fabrieks relax stoelen. 
Wij geven 10 jaar garantie op onze fauteuils en dat kunnen wij omdat we uitsluitend eerste klas kwaliteit gebruiken.
Het is niet zo bijzonder dat er fauteuils van ons die wij 20 jaar geleden verkocht hebben nog steeds dagelijks worden gebruikt.

Waarom is maatwerk zo belangrijk?

Waarom, zult u zich afvragen, is het toch zo belangrijk dat een fauteuil als maatwerk sta-op fauteuils naar uw persoonlijke maten wordt gemaakt?
Omdat zitten de zwaarste belasting voor uw lichaam is en er door zitten echt schade aan uw lijf kan worden aangebracht is het belangrijk dat u in een relax fauteuil met een inclinerend relax systeem zit, waardoor uw bekken enigszins wordt gekanteld naar de originele positie (de meeste relaxfauteuils hebben dit systeem helaas niet).

Hierdoor komen uw spieren, pezen, aders en zenuwbanen weer daar te liggen waar deze horen te liggen, wat meestal voor directe pijnverlichting zorgt.
Door deze houding is uw doorbloeding weer terug naar de originele positie wat dan op zich weer helpt om klachten te verminderen of te voorkomen.

Omdat de fauteuil ook geheel naar uw maten is gemaakt zult u automatisch in de juiste positie gaan zitten en blijven zitten wat ook weer helpt om klachten te voorkomen.
Ook zorgt de juiste maatvoering er voor dat de doorbloeding nergens bekneld raakt en dit is wel één van de belangrijkste kenmerken om een gezond lijf te behouden.
Uw schouders rusten dan op de armleggers van de fauteuil in een stand dat ze in rust zijn wat vooral de schouders zelf maar ook de nek spieren rust geven. u kunt gemakkelijker opstaan en uw rug wordt door de juiste maatvoering van zithoogte en zitdiepte in de enige goede stand, geplaatst.

Bij een te lage zithouding wordt de rug als het ware opgebold en bij een te hoge zitpositie wordt de rug te ver uitgestrekt (sterk verhoogde spierspanning) en schuift u snel iets onderuit waardoor de rug juist weer inzakt.

De benen rusten dan te strak tegen de zitting en de hoek van de knieën is te haaks.
Een te lage rug geeft geen steun met name aan de schouder partij en nek.
Dus daarom kiest u ook voor maatwerk sta-op fauteuils, u draagt toch ook schoenen en kleding in de juiste maat?

Geen begrenzingen in maatvoering!

Of u nou 120 cm lang bent of 220 cm, Leefcomfort levert relaxfauteuils en sta op fauteuils écht in iedere maat. U wordt deskundig opgemeten en de fauteuil wordt op alle benodigde maten exact zo geproduceerd zoals voor u nodig is. Veel lange mensen, vanaf 200 cm, weten de weg naar Leefcomfort te vinden. Zij lopen elders tegen begrenzingen in maatvoering aan. Laat u zich verrassen door onze mogelijkheden!

Leefcomfort is de enige die echt maatwerk levert in sta-op en relaxfauteuils.

Leefcomfort staat erom bekend dat ze maatwerk leveren rechtstreeks vanuit eigen atelier geproduceerd door een vakkundig team medewerkers.

Toch zijn wij ondanks onze specialisatie niet duurder (wij zijn zelfs goedkoper) dan de gewone fabrieks relax stoelen. 

Wij geven 10 jaar garantie op onze fauteuils en dat kunnen wij doen omdat we uitsluitend kwaliteits artikelen gebruiken.
Het is niet zo bijzonder dat er fauteuils zijn die 20 jaar geleden bij ons gekocht werden, nog dagelijks worden gebruikt.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions