► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Betalen

Home > Betalen
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Betalen bij Leefcomfort

Bij Leefcomfort hoeft u géén aanbetaling te doen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Leefcomfort heeft een unieke en zeer veilige tool ontwikkeld waarmee u zeer gemakkelijk uw betaling kunt afwikkelen.
Dit gaat super snel en erg gemakkelijk. U vult het bedrag en uw email adres in en indien gewenst waarom of waarvoor de betaling diend, en binnen 1 seconde hebben wij uw betaling binnen. Dit wordt veel gebruikt bij het afleveren maar ook voor onderdelen die u besteld etc. Wij kunnen dan direct uw pakket verzenden dus des te sneller zijn uw wensen vervuld. U vindt deze tool onder het kopje HOME> ONLINE BETALEN of u klikt op de knop hiernaast. ONLINE BETALEN

Leefcomfort heeft voor de betalingen vanaf de webwinkel gekozen voor Mollie. Leefcomfort streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor de betalingen is Mollie. Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Mollie de modernste beveiliging- en versleutel gereedschappen. Zo wordt u beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax.

Mollie is de ideale partner in online betalen voor webwinkels, en Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider. Als specialist in online betalen bieden zij betaaloplossingen op maat voor iedere webwinkel.

1. iDeal betalingen.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
1. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
2. iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
3. Controle en overzicht op de betaling
4. Bij Leefcomfort is iDEAL gratis

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland.

Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Deze transactie verloopt via het beveiligingsgedeelte van uw bank. iDeal betalingen kunnen worden verricht via onderstaande banken:

1.ABN AMRO
2.ASN Bank
3.Friesland Bank
4.ING
5.Knab
6.Rabobank
7.RegioBank
8.SNS Bank
9.Triodos Bank
10.Van Lanschot Bankiers

Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDeal.

2. Betalen bij aflevering, thuis of in onze winkel
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om pas bij aflevering te betalen. Omdat niet al onze meubels of producten direct op voorraad zijn en het soms even kan duren voordat u uw producten in huis hebt is bij aflevering betalen een goede optie. Net als u, willen wij ook graag zekerheid hebben over de bestelling daarom hebben wij gekozen om deze manieren van betalen ook aan te bieden. Wij hebben gekozen voor drie mogelijkheden namelijk:

  1. Pinnen (let op uw maximaal te pinnen bedrag, het pinlimiet)

  2. Via onze beveiligde online betaal optie op onze website via iDeal

  3. Contant.

U kunt pinnen maar de meeste banken hanteren een maximum van € 2500,- per dag, indien u uw maximaal te pinnen bedrag niet naar beneden hebt bijgesteld zou u tot € 2500,- moeten kunnen pinnen. Is het bedrag hoger dan kunnen we de betaling ook combineren een gedeelte pinnen en de rest contant of via onze speciaal geschikte website pagina waar u via iDeal de rest kunt betalen. U kunt ook met twee verschillende passen pinnen en dan tot een maximaal bedrag van € 5000,- indien uw limiet dit toelaat. Ook is het mogelijk dat u van te voren contact met uw bank opneemt en het maximaal te pinnen bedrag voor 1 dag laat verhogen tot het door u gewenste bedrag.

Een pinlimiet is iets anders dan uw daglimiet!

LET OP: Het is bij ons ook mogelijk om te pinnen, echter, soms is het bedrag dat gepint moeten worden hoger dan uw limiet (veelal € 2500,-) het is dan belangrijk dat u vooraf tijdelijk uw limiet bij uw bank laat verhogen. Pinnen is ook mogelijk buiten Nederland.

3. Mister Cash
Speciaal voor klanten uit België hebben wij de mogelijkheid om via Mister Cash af te rekenen.

4. Direct e-banking, SofortBanking
Speciaal voor onze Europese klanten hebben wij de mogelijkheid om via Direct e-banking (SofortBanking) af te rekenen. Online shoppen bij Nederlandse webwinkels is nu ook mogelijk voor Europese klanten. Want met het aanbieden van SofortBanking (voorheen DIRECTebanking) bieden wij klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions