► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Occasions & afgeprijsde hooglaagbedden, DIRECT LEVERBAAR!

Home > Outlet > Opruiming en occasions hoog laag bedden

Occasions & afgeprijsde hooglaagbedden, DIRECT LEVERBAAR!

Zoekt u een gebruikt hoog laag bed in de uitverkoop?

Leefcomfort heeft een doorlopend aanbod van gebruikte 1ste klas kwaliteits hoog laag bedden van uitsluitend de beste merken en die stuk voor stuk uniek zijn. Tevens doen wij regelmatig een hooglaagbed in de uitverkoop. Dit zijn bijvoorbeeld showroom hooglaag bedden die geheel nieuw zijn en die we met een mooie korting aanbieden.

Gebruikte hoog laag bedden volledig gereviseerd

Leefcomfort levert uitsluitend gebruikte hooglaag bedden van onze gerenommeerde leveranciers Wissner-Bosserhof en Volker. Deze gebruikte hooglaag bedden of gebruikte ziekenhuisbedden worden volledig door ons gereviseerd. Wij hebben hier ook alle onderdelen voor. Als er een onderdeel niet goed functioneert wordt deze vervangen.

Uiteraard wordt elk gebruikt hooglaag bed volledig gereinigd. Indien er beschadigingen aan het houtwerk worden geconstateerd worden deze zoveel mogelijk bijgewerkt.

Ook gebeurt het regelmatig dat we het complete houtwerk van een gebruikt hoog laag bed of een gebruikt ziekenhuisbed volledig opnieuw laten spuiten. Dit staat bij elk hoog laag bed gebruikt, aangegeven.


Gebruikt hooglaag bed met nieuwe matras

Ieder tweedehands hoog laag bed wordt uiteraard voorzien van een nieuw matras. U heeft hierbij de keuze uit een gratis vrij stevig koudschuim matras of een anti decubitus matras. Daarnaast heeft u de keuze om het koudschuim matras of het anti decubitus matras met een stoffen, wasbare tijk uit te laten voeren of een incontinentie tijk.


Goedkope hoog laag bedden van zeer goede kwaliteit

Zoals genoemd biedt Leefcomfort u een gebruikt hoog laag bed of gebruikt ziekenhuis bed aan van Volker en Wissner-Bosserhoff. Dit betekent dat deze gebruikte hooglaag bedden voldoen aan alle normen die er in de gezondheidszorg worden gesteld. Deze verpleegbedden zijn zeer exclusief en kosten nieuw vaak meer dan het dubbele. Wij garanderen dat deze gebruikte hoog laag bedden nog in prima staat zijn. Zo heeft u een zeer professioneel zorgbed dat u in de uitverkoop kunt aanschaffen.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions