► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Stoere steigerhouten hooglaag bedden

Home > Steigerhouten hooglaag bedden
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Stoere steigerhouten hooglaag bedden

Onze serie stoere steigerhouten hoog laag bedden, uniek en leverbaar als 1- en 2- persoons uitvoering.
U kunt bij een twee persoons uitvoering kiezen uit 1 maal hoog laag met daarnaast een partner bed of 2 maal een verpleeg hooglaag bed.


Stoer robuust steigerhout

De hoofd- en voetborden alsook de zijkanten zijn vervaardigd van massief steigerhout. Steigerhout heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling en is een materiaal helemaal van deze tijd. Het hout werkt en is bijna nooit recht, ook is het oppervlakte vrij ruw. Geschaafd steigerhout is gladder dan onbewerkt steigerhout.

De hoofd- en voetborden alsook de zijkanten zijn vervaardigd van massief steigerhout. Steigerhout heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling en is een materiaal helemaal van deze tijd. Het hout werkt en is bijna nooit recht, ook is het oppervlakte vrij ruw. Geschaafd steigerhout is gladder dan onbewerkt steigerhout.

Keuze uit 4 soorten steigerhout

Wij hebben keuze uit 4 soorten steigerhout zodat u de materiaal keuze kunt afstemmen op uw interieur, uw smaak en de gestelde eisen.
Blank ruw Douglas
Blank geschaafd steigerhout
Blank ruw steigerhout
Grijs ruw steigerhout

Het gekozen hooglaag systeem.

Door een minder luxe maar wel gecertificeerd systeem te kiezen dan wij bij onze King serie hoog laag bedden gebruiken, hebben wij de prijs al flink naar beneden gekregen.

Vervolgens hebben wij om dat systeem een steigerhouten uitvoering ontwikkeld. Ook hierbij hebben wij steeds gekeken hoe we het goedkoopst een dergelijk verpleegbed kunnen aanbieden. Ook de bevestigings- en montage punten hebben wij op een goedkopere wijze kunnen realiseren, zodat we uiteindelijk een collectie hoog laag bedden kunnen aanbieden die fors lager in prijs zijn dan onze ook zeker niet dure “King” serie.King systeem

Wij kunnen dit bed naar wens ook construeren met het luxe King systeem. Toch is het goedkopere hoog laag systeem wat wij in dit bed standaard monteren, volledig gecertificeerd en goedgekeurd door alle zorgverleners.
Het systeem van dit Steigerhouten hooglaagbed voldoet aan alle eisen die de zorg maar kan wensen en we kunnen deze collectie aanbieden met de luxe gedeelde zijbeveiliging zodat de veiligheid is gewaarborgd.

Maar ook de zelfredzaamheid is met deze zijbeveiliging sterk verbeterd. Keuze uit erg veel kleuren en uitvoeringen steigerhout. U kunt kiezen voor een blank Douglas, blank geschaafd, blank ongeschaafd en grijs steigerhout. U kunt ook nog kiezen om het blanke hout met een kleur beits te laten kleuren. U kunt de kleur en houtsoort uitzoeken uit de afgebeelde foto’s en dit in de webwinkel aangeven. Zelfs ook met gedeelde zijbeveiliging mogelijk.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions