► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Service dienst

Home > Service dienst

Leefcomfort

Drs. W. van Royenstraat 1
3871 AN Hoevelaken
Tel.: qqqqqqq033-489 33 89
E-mail:  qqqqqklik om te mailen
KvK nr.: qqqqq74498703

Openingstijden showroom:

Maandag: qqqAlleen op afspraak.
Dinsdag: qqqq10:00 / 17:00 uur.
Woensdag: qqAlleen op afspraak.
Donderdag:qq10:00 / 17:00 uur.
Vrijdag: qqqqq10:00 / 17:00 uur.
Zaterdag: qqq10:00 / 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Bezoek op afspraak gaat voor
winkelbezoek zonder afspraak.

Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  

TECHNISCHE HULPDIENST

Onze naam Leefcomfort heeft natuurlijk alleen zin als wij dit ook daadwerkelijk op alle fronten waar kunnen maken. Al onze verkoopadviseurs zijn hoogwaardig opgeleide mensen die daarnaast alles weten over de verschillende technieken, over de verschillende frames en de vele stofferings opties. Wij eisen dan ook van al onze medewerkers dat zij deze vaardigheden bezitten. Onze verkoopadviseurs zijn gecertificeerd om bijvoorbeeld storingen aan uw hoog laag bed te verhelpen. Dit houdt dus in dat onze adviseurs naast hun adviserende rol ook eventuele technische problemen kunnen oplossen.

Noodgeval?

Technische problemen worden vaak ter plekke verholpen. Is dit niet het geval? Dan wordt uw fauteuil in ons eigen atelier onder handen genomen. Uw fauteuil zal zo spoedig mogelijk weer retour gebracht worden door mensen van de technische hulpdienst. Bij ernstige problemen is de technische hulpdienst veelal binnen 24 uur bij u thuis. Doordat wij zelf producent zijn, hebben wij de juiste kennis en mogelijkheden in huis om u snel en vakkundig te helpen.

Vakkundigheid en kennis

Naast onze stoffeerderij, ontwerpafdeling, ontwikkelingsstudio, ons naaiatelier en de schuimafdeling zorgen wij ook voor de logistiek. Hierdoor kunt u altijd met een vakkundig medewerker spreken die weet waar hij het over heeft. Ook onze telefonische medewerkers hebben de juiste vakkundige kennis in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dankzij onze vakkundigheid, kennis en langdurige garanties, (tot wel 10 jaar) kunnen wij u de zekerheid bieden op de beste en scherpst geprijsde producten van Nederland.

Waarvoor de technische hulpdienst raadplegen?

De technische hulpdienst wordt ingezet voor onze hoog laag bedden, fauteuils, matrassen, relaxfauteuils, senioren ledikanten, verstelbare bedbodems en sta-op stoelen. Ook kunnen de mensen van de technische hulpdienst uw vragen omtrent het gebruik of het onderhoud beantwoorden. Via de technische hulpdienst van Leefcomfort heeft u recht op een levenslange service. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions