► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Tweepersoons hooglaagbedden

Home > Tweepersoons hoog laag bedden
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Tweepersoons hooglaagbedden

Heeft u zorg nodig maar wilt u wel bij elkaar blijven slapen?


Leefcomfort is jaren geleden als eerste begonnen met het produceren en leveren van het gecertificeerde tweepersoons hooglaagbed. Door de loop der jaren hebben we talloze klanten blij kunnen maken met een tweepersoons hooglaagbed. Nog steeds is Leefcomfort de enige leverancier van een gecertificeerd tweepersoons hooglaagbed voor de particuliere markt.


Als u verzorging aan bed nodig heeft krijgt u via de uitleen van de zorgverzekeraar een 1-persoons hooglaagbed aangeboden van een gecontracteerde aanbieder zoals Medipoint of Vegro. Dit betekent dat u apart van elkaar moet gaan slapen. Naast het feit dat sommigen al jaren bij elkaar slapen en dit dus zeer onplezierig kan zijn, is het ook erg wennen aan een 1-persoons hooglaagbed.


Leefcomfort heeft hier de oplossing voor: het tweepersoons hooglaagbed.

U heeft hierbij de mogelijkheid om zowel 1 gedeelte als beide kanten van een hooglaagsysteem te voorzien. Indien u kiest voor 1 hooglaag systeem dan kunt u het zogenoemde partnerbed uitvoeren met een vaste bodem of een verstelbare bodem.

Uiteraard kunt u het tweepersoons hooglaagbed in zijn geheel uit elkaar rijden. Dus niet alleen de achterkant van het bed waardoor u een V krijgt, maar het ene bed kan geheel van het andere bed af gereden worden. Zo kan de eventuele zorgverlener geheel tussen de bedden door lopen en de gewenste zorg geven die nodig is.


Nog geen zorg nodig? Wel al het comfort van een tweepersoons hooglaagbed

Leefcomfort ziet dat er steeds meer klanten zijn die al voor een tweepersoons hooglaagbed kiezen zonder dat er zorg nodig is. Het gebruik van het tweepersoons hooglaagbed biedt namelijk al veel voordelen en extra comfort.

U kunt de bedden in elke gewenste positie, ook hoger en lager, plaatsen. Door het gebruiken van het hooglaag systeem kunt u zeer eenvoudig op de juiste werkhoogte de bedden opmaken. Een behoud voor uw rug! U rijdt de bedden gemakkelijk uit elkaar waardoor u kunt stofzuigen of schoonmaken.

Indien er sprake van ziekte is, kunt u uiteraard ook de bedden uit elkaar zetten.

Mocht er zorg nodig zijn dan bent u al helemaal voorzien. Zo bent u voorbereid op de toekomst en heeft u al een volwaardig gecertificeerd hooglaagbed.


Tweepersoons hooglaagbed, geheel gecertificeerd voor de zorg

Leefcomfort kan uw tweepersoons hooglaagbed voorzien van gedeelde zijbeveiliging. Dit kunt u aan 1 kant of aan beide (buiten)zijden toepassen. Onze hooglaagbedden zijn ook altijd voorzien van matrasremmers, zodat het matras er niet af kan schuiven, van papagaai houders en zijn altijd tillift toegankelijk!

Aangezien Leefcomfort uitsluitend gebruik maakt van gecertificeerde hooglaag systemen die aan de Europese richtlijnen voor medische hulpmiddelen voldoen, bent u altijd verzekerd van een hooglaagbed dat volledig is toegerust voor eventuele zorg. Een hele geruststelling!


Tweepersoons hooglaagbedden in diverse uitvoeringen

Leefcomfort biedt u tweepersoons hooglaagbedden in diverse maten en uitvoeringen. Zo leveren we een tweepersoons hooglaagbed al vanaf 140 cm breedte. U heeft dan 2 bedden van 70 cm breed. Ideaal voor als u kleiner behuisd bent. Verder zijn alle breedte- en lengtematen mogelijk.

U kunt de ombouw van het tweepersoons hooglaagbed in diverse houtkleuren kiezen. Zelfs een tweepersoons hooglaagbed in robuust steigerhout wordt bij ons veel gevraagd.

Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie tweepersoons hooglaagbedden in een gestoffeerde uitvoering. Hiermee heeft u een tweepersoons boxspring hooglaagbed. Zowel in een sterke meubelstof als in kunstleder mogelijk.

Indien u in de gelegenheid bent: Kom onze grote showroom in Hoevelaken bezoeken!


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions