► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Twee persoons gestoffeerde hooglaag bedden

Home > Tweepersoons hoog laag bedden > Tweepersoons gestoffeerde hoog laag bedden

Twee persoons gestoffeerde hooglaag bedden

Tweepersoons Boxspringlook Hoog Laag Bedden

Leefcomfort is bij uitstek de specialist in tweepersoons boxspringlook hoog laag bedden en zeker niet alleen omdat wij de bedenker van dit type bed zijn, maar vooral onze ongekend brede aanbod en onze grote voorraad.
Voorheen bestonden tweepersoons boxspringlook hoog laag bedden simpelweg niet, sowieso bestonden er geen 2- persoons hooglaag bedden.

Wij hebben met gebruikmaking van gecertificeerde hoog laag verpleeg systemen van diverse bekende merken, onze bedden ontworpen. Hierdoor zijn onze bedden gecertificeerd en door en voor de zorg goedgekeurd.

Zo kunnen u en uw partner weer samen slapen.
Naast dat dit prettig is, is het ook erg handig want stel dat er ‘s nachts gedraaid moet worden of er een andere vorm van zorg gewenst is, dan is er hulp bij de hand in plaats van op een andere verdieping of in een andere kamer.
Juist het stigmatiserende willen wij weg hebben van deze bedden, en daar zijn wij al redelijk goed in geslaagd.

Niet voor niets hebben er naast senioren en zieken mensen ook al vele jonggehandicapten een tweepersoons hoog laag bed bij ons aangeschaft maar ook veel mensen die gewoon een erg fijn bed willen hebben wat ook gemakkelijk is bij het opmaken en schoonmaken onder het bed.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions