► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Hoog laag bed in bed systemen

Home > Hooglaag inzet bedden
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Hoog laag bed in bed systemen

Goedkope hooglaagbedden

Leefcomfort is één van de grootste aanbieders in hooglaag bedden. Door onze grote inkoop en bekendheid in de wereld van hooglaag bedden kunnen wij deze scherpe prijzen hanteren. Dit doen wij al vanaf 1995. Daarom hebben wij ook een mooie collectie goedkope hooglaag bedden.

Wat is het goedkoopste hoog laag bed?

Het kan best zijn dat als u goed zoekt ergens een nog wel goedkoper bed kunt aanschaffen. Wij verkopen uitsluitend hooglaag bedden waar wij ook achter staan. De kwaliteit en de veiligheid vinden wij toch wel één van de belangrijkste kenmerken waar een dergelijk bed aan moet voldoen. Toch zijn onze hoog laag bedden verrassend goedkoop en zelfs onze luxe dure merken vindt u bij ons goedkoper dan bij een andere aanbieder.

Alle maten verkrijgbaar

Een aantal ervan leveren wij ook in allerlei maten en ook hooglaagbedden welke geschikt zijn voor hogere gewichten. Ook voor die mensen die speciale wensen hebben kunnen wij bijna altijd iets betekenen. Bijvoorbeeld als men een verpleegbed in het bestaande ledikant wil plaatsen. Dit is namelijk niet zo eenvoudig als dat over het algemeen wordt gedacht. Of zoals sommige leveranciers doen voorkomen. Wij komen indien gewenst eerst bij u kijken hoe de situatie is. Dan bespreken wij vrijblijvend de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Veelal wordt er gesuggereerd dat u in een bestaand ledikant maar zo een hooglaag systeem kunt plaatsen maar dit is vaak een stuk lastiger dan men denkt. Ook worden dit soort systemen lang niet altijd goedgekeurd door de zorgverstrekker. Maar ook bijzondere uitvoeringen zoals een kraam hooglaag bed of een bed met wisselende lig-breedtes een extra laag ziekenhuis hooglaagbed behoord tot onze mogelijkheden.


Goedkoop hooglaag systeem in uw bestaande ledikant!

Heeft u een bestaand ledikant of ombouw wat nog in prima staat is en die u liever niet weg wil doen? Leefcomfort verkoopt hoog laag systemen die we in uw bestaande bed ombouw kunnen plaatsen. Het is hierbij wel van belang dat deze hooglaag bed in bed carrier vrij en zelfstandig in uw ombouw omhoog en omlaag kan bewegen. De binnenmaat van uw bestaande ledikant moet dus geheel vrij zijn, zonder bestaande balkjes of latjes etc. Wij hebben voor dit goedkope hooglaagbed veel verschillende maten beschikbaar, van 70 x 190 cm tot en met 140 x 220 cm!


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions