► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Hoog laag bed van 120 cm breed erg populair!

Home > 120 cm brede hoog laag bedden

Hoog laag bed van 120 cm breed erg populair!

Vind u een 1-persoons hoog laag bed te smal en heeft u graag wat ruimte om u heen? Dan is ons hoog laag bed van 120 breed echt iets voor u! De “ouderwetse twijfelaar”. Een hoog laag bed van 120x200 is de maximale breedtemaat voor het verlenen van zorg. Al onze 120 brede hooglaagbedden zijn volledig geschikt voor de zorg.

Het hooglaagbed als twijfelaar

Door omstandigheden kan het voorkomen dat u afscheid wil of moet nemen van uw 2-persoons bed. Echter bent u ruimte om u heen gewend in bed. Om dan naar een 1-persoons hooglaagbed te gaan van 90 cm breed valt niet mee. Hier heeft Leefcomfort de oplossing voor: Het hoog laag bed 120 breed!

Wij zien de vraag voor de maat van een hoog laag bed 120x200 steeds meer toenemen. Het hooglaag systeem is niet alleen bijzonder geschikt om zorg te verlenen, u kunt ook op een zeer eenvoudige manier het bed opmaken.

Leefcomfort heeft voor deze maat een uitgebreid scala aan mogelijkheden.


Hooglaagbed 120 cm breed en gecertificeerd

Ook deze maat van 120 breed voldoet aan de normen die er vanuit de zorg worden gesteld.

Onze hooglaag bedden van 120 breed zijn voorzien van matrasremmers, papagaai houders en u kunt deze zowel laten uitvoeren met doorlopende zijbeveiliging (aan 1 stuk) of met gedeelde zijbeveiliging of bedhekken. Uiteraard zijn deze hooglaagsystemen tillift toegankelijk.

Het hooglaagbed van 120 breed bieden wij ook aan in de lengtematen 210 en 220. Daarnaast kunt u kiezen voor zowel een houten ombouw als een gestoffeerde ombouw.

Uiteraard leveren wij bij een hooglaagbed van 120x200 een passend matras.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions