► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Beste matras ter wereld

Home > Het beste matras ter wereld

Beste matras ter wereld

Leefcomfort heeft het meest drukpunt verlagende matras, slapen zonder pijn!

Betere matras bestaat er niet!

Dit zijn grote woorden maar deze matras maakt dat helemaal waar. Doordat het matras door u in te stellen is naar de behoefte van het moment heeft u altijd het ideale matras.

Het luchtcomfort matras zorgt er voor dat uw gehele lichaam ondersteunt wordt, dit kan geen enkele andere matras. Doordat de zwaardere gedeeltes van uw lichaam de lucht wegdrukt naar uw holle gedeeltes (de onderrug of uw lendenen) krijgt u juist op die plaatsen die daar behoefte aan hebben, een opwaartse extra ondersteuning.

Het Luchtcomfort matras vermindert;
♣ Lage rugpijn
♣ Nekpijn en schouderklachten
♣ Bekkeninstabiliteit
♣ Reumatische pijn
♣ Fybromyalgie
♣ Ischias
♣ Circulatiestoornissen
♣ Decubitus (erkend anti decubitus matras)
♣ Ligproblemen bij zwangerschap.

Daarnaast heeft het “Luchtcomfort” luchtmatras een ongekende lange levensduur, immers de lucht in het matras kan niet slijten terwijl iedere andere matras elke dag een stukje minder wordt. Matras Luchtcomfort Superieur heeft een afdeklaag van het zeer hoogwaardige Talalay latex schuim wat voor nog meer comfort borg staat.

Het grootste drukpunt verlagende effect bereikt men door er voor zorg te dragen dat zoveel mogelijk delen van het lichaam op het matras drukken. De enige wijze waar dit mee bereikt kan worden is slapen op water en lucht. Een waterbed heeft naast het drukpunt verlagende effect ook veel nadelen, geen van deze nadelen vindt u bij het luchtmatras terug.

HET MATRAIR MATRAS NOG VERBETERD

Leefcomfort is altijd op zoek naar verbeterpunten.

Aan de kwaliteit en het ligcomfort was niets toe te voegen maar Leefcomfort heeft wel oplossingen bedacht waardoor het Matrair matras nog gemakkelijker in het gebruik is en waarmee er nog minder kans op storingen is.

Wij noemen dit het `LUCHTCOMFORT` matras, dit luchtmatras is leverbaar in alle uitvoeringen en maten van Matrair want dit matras wordt gewoon door Matrair vervaardigd en kost exact hetzelfde als alle Matrair matrassen.HOE STEL IK HET MATRAS IN 

Ieder mens heeft een unieke lichaamsbouw en gewicht. Naast geslacht zorgt ook leeftijd voor een uniek lichaamsprofiel. Zo zorgt bij een vrouw bijvoorbeeld de heup ervoor dat het lichaam niet recht ligt, en kan dit ’s nachts leiden tot een vervelend drukpunt. Bij een man zijn het vooral de schouders die voor drukpunten zorgen, waardoor veel mannen opstaan met een pijnlijke schouder. Het Matrair matras helpt hierbij, door zich volledig op uw gewicht en unieke lichaamsbouw in te stellen. Hierdoor hebt u geen vervelende drukpunten meer, en ligt u mooi recht. U slaapt dus beter en staat bovendien fitter op. Zo kan uw nachtrust uw dag aanzienlijk verbeteren. Het unieke van deze matrassenlijn is dat uw zwaardere delen van uw lichaam (de heupen en schouders) de lucht in het luchtmatras weg drukken naar uw holle delen (met name uw lenden {lumbaal gedeelte} of onderrug, de dijbenen en de knieholte) zodat daar een licht opwaartse druk ontstaat en uw onderrug extra ondersteuning van het luchtmatras krijgt. Met uitzondering van het waterbed is er geen enkele andere matras die deze unieke en zeer belangrijke eigenschap bezit. Op deze wijze wordt ook de druk verdeeld over uw totale lichaam en ontstaan er geen drukpunten. Deze matrassen behoren dan ook tot de meest drukpunt verlagende matrassen.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions