► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Irene hooglaag bed, design voor een lage prijs.

Home > Goedkope hooglaag bedden > Irene low budget collectie

Irene hooglaag bed, design voor een lage prijs.

Irene low budget collectie hooglaagbedden kosten toch nog steeds een serieus bedrag.

Een hooglaag bed is nu eenmaal een bijzonder bed en moet voldoen aan allerlei wettelijke eisen. Maar onze Irene low budget collectie zijn gezien de degelijke kwaliteit veel goedkoper dan bij andere aanbieders.

Een verpleegbed zoals onze Irene low budget collectie kan rechtstandig omhoog en weer naar beneden. Maar ook het hoofdgedeelte is verstelbaar tot bijna rechtop. Ook heeft het bed de Fowlerstand. Hiermee komen uw knieën geknikt te liggen. Maar u kunt het ook zo instellen dat de bovenbenen schuim omhoog gaan en de onderbenen weer horizontaal blijven liggen. Uiteraard heeft model Irene aan beide zijden van het bed bevestigings punten voor de papegaai.

Uiteraard is het bed ook verrijdbaar.

Het Irene low budget collectie hoog laag verpleeg bed is verkrijgbaar in diverse maten. Daarnaast ook nog in verschillende maximaal toelaatbare gewichten. De meeste uitvoeringen hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze snel leveren. Het is ook mogelijk dat u het bed bij ons ophaalt. Dat scheelt u ook nog een leuk bedrag. En (vaak niet onbelangrijk) u hebt het senioren verpleegbed direct in huis.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions