► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

100% Maatwerk relaxfauteuils

Home > Maatwerk relaxfauteuils

100% Maatwerk relaxfauteuils

Relax fauteuil op maat

Echt maatwerk vindt u uitsluitend bij Leefcomfort. Er zijn nog wel een aantal bedrijven die maatwerk leveren, maar nooit zo uitgebreid als Leefcomfort. Daarnaast zijn wij ondanks dit specialisme niet duurder dan de gewone fabrieks fauteuils, maar zelfs goedkoper. Wij geven 10 jaar garantie op onze fauteuils op maat, omdat we uitsluitend eerste klas kwaliteit gebruiken. Fauteuils die wij 20 jaar geleden verkocht hebben, worden nog steeds dagelijks gebruikt. Dat zijn geen uitzonderingen.

Het belang van een op maat gemaakte fauteuil

Waarom is het toch zo belangrijk dat een fauteuil naar uw persoonlijke maten wordt gemaakt? Zitten is de zwaarste belasting voor uw lichaam, en door zitten kan er echt schade aan uw lijf worden aangebracht. Daarom is het belangrijk dat u in een fauteuil op maat zit met een inclinerend relax systeem. Hierdoor wordt uw bekken enigszins gekanteld naar de originele positie. De meeste standaard relaxfauteuils hebben dit systeem helaas niet. Dankzij deze kanteling komen uw spieren, pezen, aders en zenuwbanen weer daar te liggen waar deze horen te liggen. Dit zorgt meestal voor een directe pijnverlichting. Ook verdwijnt onnodige druk op de ruggenwervels en zorgt dit voor regeneratie van de zenuwbanen en het zenuwstelsel. Door deze houding is uw doorbloeding weer terug naar de originele positie, wat weer helpt om klachten te verminderen of te voorkomen.

De juiste positie dankzij een fauteuil op maat

Aangezien de fauteuil ook geheel naar uw maten is gemaakt, zult u automatisch in de juiste positie gaan zitten en blijven zitten, wat ook weer helpt om klachten te voorkomen. Bovendien zorgt de juiste maatvoering ervoor dat de doorbloeding nergens bekneld raakt. Dit is één van de belangrijkste kenmerken om een gezond lijf te behouden. Uw schouders komen in de ruststand, omdat de armleggers van de stoel precies op uw maat zijn gemaakt. Dit zorgt er voor dat de schouders zelf, maar ook de nek- en rugspieren rust krijgen. U kunt gemakkelijker opstaan en uw rug wordt door de juiste maatvoering van zithoogte en zitdiepte in de enige goede stand geplaatst. Bij een te lage zithouding wordt de rug als het ware opgebold en bij een te hoge zitpositie wordt de rug te ver uitgestrekt (spierspanning) en schuift u snel iets onderuit, waardoor de rug juist weer inzakt. De benen rusten dan te strak tegen de zitting en de hoek van de knieën is te haaks. Een te lage rug geeft met name aan de schouderpartij en nek geen steun.

Kortom: u draagt toch ook schoenen en kleding in de juiste maat?

Bekijk onze collectie

Hieronder vindt u al onze relaxfauteuils op maat, waarbij u niets extra’s betaalt voor het maatwerk. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.

Leefcomfort is de enige die echt maatwerk levert in sta-op en relaxfauteuils. Er zullen nog wel enkele bedrijven zijn die ook maatwerk leveren maar die zullen nooit zo uitgebreid maatwerk leveren als Leefcomfort, tot op de centimeter nauwkeurig en echt iedere maat.

Leefcomfort staat erom bekend dat ze maatwerk leveren rechtstreeks vanuit eigen atelier door een vakkundig team.

Toch zijn wij ondanks onze specialisatie niet duurder (wij zijn zelfs goedkoper) dan de gewone fabrieks relaxstoelen. 

Wij geven 10 jaar garantie op onze fauteuils en dat kunnen wij doen omdat we uitsluitend kwaliteits artikelen gebruiken. Het is niet zo bijzonder dat er fauteuils zijn die 20 jaar geleden bij ons gekocht werden, nog dagelijks worden gebruikt.

De Relaxstoelen kunnen met en zonder draaivoet worden geleverd


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions