► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Vemcare Zorgstoelen

Home > Zorgstoelen

Vemcare Zorgstoelen

Vemcare is een zelfstandige onderneming binnen Leefcomfort die producten ontwerpt en produceert voor bepaalde aandoeningen en/of wensen vanuit de zorgwereld.


Helemaal aangepast aan uw zorgbehoeftes

Voor ziekenhuizen en zorginstellingen leveren wij de zorgstoelen meestal in grotere aantallen. Maar ook de particuliere gebruiker kan bij ons terecht. De particuliere klant kan zijn zorgstoel zelfs helemaal naar zijn individuele behoefte laten produceren.

Veel van onze zorgstoelen zijn specifiek voor een bepaald ziektebeeld of aandoening gemaakt. Iedere ziekte heeft zijn eigen kenmerken en wij ontwerpen dan een stoel die binnen de technische haalbare mogelijkheden op deze kenmerken inspeelt. Een goed voorbeeld hiervan is de Vemcare Huntingtonstoel.

Veelal worden zorgstoelen ook in diverse maten gemaakt. Zo kan men kiezen uit bijvoorbeeld een aantal maten voor kleinere gebruik(st)ers, een aantal voor het ”normale” postuur en een aantal voor grotere gebruik(st)ers. U kunt uit een ongekende hoeveelheid opties kiezen zodat de zorgstoel precies zo wordt als u dat wenst.

Grote of kleine wielen, een tafelblad (insteek of met scharnier aan de zijkant), duwbeugel, motoren of zelfs een sta-op systeem zodat de verzorgende familieleden of zorgprofessionals ontlast worden, zijn enkele voorbeelden van de opties.

Heeft u een specifieke wens of zitprobleem? Neem contact met ons op.

Kom langs onze grote showroom. of vraag een proefplaatsing aan.

Bij interesse verwelkomen wij u graag in onze grote showroom.
Ook kunnen wij een proefplaatsing bij uw instelling verzorgen.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions