► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

't Flockhof, een zelfstandige toegangkelijke vakantiewoning

Home > T flockhof
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

t-Flockhof

Wij mochten voor deze vakantie woning ’t Flockhof ons King Darius SEN II gecertificeerde hoog laag bed leveren.

Door het inzetten van het hoog laag bed wat ook de mogelijkheid heeft om een extra lage instap te gebruiken waardoor ook eventueel letsel door het uit bedden vallen sterk is verminderd kreeg deze vakantie woning die erg geschikt is voor minder validen de beschikking over een A plus label.

En wij mochten ook een twee- persoons gestoffeerde ledikant met luxe elektrisch verstelbare lattenbodems en drukpunt verlagende matrassen, leveren. Dit bed is wat de maatvoering betreft, aangepast aan de slaapkamer, zodat er de meest haalbare loopruimte in de slaapkamer overbleef.

Daarnaast heeft het bed dezelfde vormgeving als het door ons geleverde hoog laag bed

De bovenverdieping van ’t Flockhof is voorzien van een ruime badkamer met bad- en douchegelegenheid, een toilet en een slaapkamer met een luxe tweepersoonsbed met elektrische verstelbare lattenbodems en drukpuntverlagende matrassen.

In de voutekamer kunnen 4 kinderen, jongeren of volwassenen slapen. Deze kamer beschikt eveneens over een babybedje en een commode.

De woonkamer van ’t Flockhof als ook alle slaapkamers beschikken over een digitale flatscreen-tv en een draadloze internetverbinding. ’t Flockhof beschikt ook over een ruime parkeerplaats en een tuin met diverse terrasjes en wat neer hof dieren, zoals sierkippen.

De benedenverdieping is vrij toegankelijk en beschikt over een fraaie onderrijdbare aangepaste keuken, een knusse woonkamer met een open haard, een aangepaste tweepersoonsslaapkamer met een erg fraai gecertificeerd twee- persoons hoog laag bed met de meeste luxe mogelijkheden en ook toegankelijk voor de kleinere mens en door de elektrisch instelbare lage uitval hoogte ook erg veilig, incl. een bijhorende badkamer.De keuken is ook erg compleet uitgevoerd, een frigo incl. vriesvak, een oven, een microgolfoven, een vitrokeramische kookplaat met 5 elementen en een vaatwasser.De kookplaat en de spoelbak zijn uiteraard onderrijdbaar en de kook toestellen bevinden zich op werkhoogte.

Het terras van ’t Flockhof beschikt over tuinmeubels en een fraaie erg veilige ingebouwde BBQ. Het schuifraam geeft toegang tot de woonkamer met een fraai uitzicht op de tuin en de toegang van het perceel, is drempelvrij en wordt elektrisch bediend. Zo kan men met een rolstoel ook weer geheel zelfstandig de tuin bezoeken of op het riante terras gaan zitten.

Wilt u meer weten over deze 8- persoons zelfstandig toegankelijke vakantiewoning volg dan deze link.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions