► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Vakantiehuis de Rode beer

Home > Vakantiehuis de rode beer
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Vakantiehuis de Rode Beer in Heerde

Vakantiehuis de Rode Beer is een uniek vakantiehuis voor mensen met een handicap en hun familie/begeleiders

Wij mochten een twee- persoons hoog laag bed en een extra laag hoog laag bed voor het vakantiehuis de Rode Beer leveren. Dit om dit unieke project te realiseren.

Samen met een

in het plafond geïntegreerde tillift,

een aangepast bed,

een in hoogte instelbaar keukenblad,

een aangepast toilet

en nog vele andere aanpassingen is vakantiehuis de Rode Beer de ideale plek voor mensen met een beperking.

Slechts een honderdtal meters vanaf het centrum verwijderd in het mooie Veluwse plaatsje Heerde. Dicht bij de mooiste gedeeltes van deze schitterende provincie en toch ook midden in één van de gezelligste dorpen van de Veluwe met zijn vele leuke winkeltjes en goede restaurants.

Vakantiehuis de Rode Beer bied plaats aan 2 tot 10 personen (1 groep per keer)

Vakantiehuis de Rode Beer bied plaats aan 2 tot 10 personen (1 groep per keer). In het vakantiehuis is een separaat appartement ingericht zodat u tijdens uw vakantie uw vrienden of familie meerdere dagen kunt ontvangen.

Door het inzetten van het hoog laag bed wat ook de mogelijkheid heeft om een extra lage instap te gebruiken waardoor ook eventueel letsel door het uit bedden vallen sterk is verminderd is deze vakantie woning erg geschikt is voor minder validen. Deze bedden zijn ook ideaal als u wat kleiner in lengte bent dan de gemiddelde mens.Vakantiehuis de Rode Beer te Heerde

Om dit vakantiehuis de Rode Beer te realiseren was er veel geld nodig. Daarom is men een kringloopwinkel gestart, samen met een grote groep vrijwilligers. In de winkel kan je lekker rondsnuffelen op zoek naar

antiek

brocante,

speelgoed,

meubels,

boeken,

cd’s en lp’s,

glaswerk

en nog veel meer.

Op 29 mei 2009 werd kringloopwinkel de Rode Beer geopend, om zo de financiële middelen te verwerven om het vakantiehuis te realiseren. Op 28 september 2012 kon de locatie voor het vakantiehuis worden aangekocht.

Vrijdag 16 oktober 2012 is het startschot gegeven voor de verbouwing om uiteindelijk in mei 2017 te worden geopend. Op dat moment had stichting de Rode Beer 75% van de benodigde financiële middelen gerealiseerd. Dit is een geweldig resultaat en verschaft het vakantiehuis een erg gezonde basis.

Hoe het idee voor het vakantiehuis de Rode Beer is ontstaan!

Stichting de rode beer is opgericht door Hendriecke & Jack Augustinus, in liefdevolle herinnering aan hun dochter Hanne Jolein. Het bestuur van de stichting wordt versterkt door Henk Harmsen, Gertjan Veening en Isabel van ‘t Hul. De stichting is aangemerkt als ANBI.

de rode beer van Hanne Jolein

Op 28 augustus 2000 werd onze bijzondere dochter Hanne Jolein geboren. Omdat ze bij haar geboorte ernstig zuurstoftekort heeft gehad waren er direct grote zorgen. Hoe ze zich zou ontwikkelen wisten we niet. Met heel veel liefde, zorg en aandacht hebben we samen met onze familie, vrienden en een grote groep vrijwilligers voor haar mogen zorgen. Alleen al zo heeft zij veel voor ons en anderen betekend.

Op 27 november 2007 is Hanne Jolein plotseling overleden. Ze mocht 7 fijne en volle jaren bij ons zijn. Hanne Jolein heeft ons geleerd dat liefde en vertrouwen de belangrijkste dingen van het leven zijn.

De rode beer was haar lievelingsknuffel en onlosmakelijk met haar verbonden. De rode beer ging altijd mee op vakantie, Hanne Jolein was de mama van de rode beer en “vertelde” de beer wat ze die dag had meegemaakt, ook al kon Hanne Jolein niet praten. En ’s avonds kon ze lekker knuffelen met haar beer als ze ging slapen.

De intensieve zorg voor je kind, partner, grootouder of cliënt kun je alleen volhouden als er momenten zijn waarop je je kunt opladen en nieuwe energie opdoen.

Het vakantiemoment is daarin onmisbaar.

Dit is niet alleen ons verhaal. Het is ook het verhaal van veel andere mensen. Daarom hebben we op 19 november 2008 stichting de rode beer officieel opgericht. Dit met het doel het realiseren van een vakantiehuis voor mensen met een handicap.

Een vakantiehuis waar men samen met ouders/vrienden/begeleiders optimaal kunnen genieten in een sfeervolle locatie. Deze locatie is voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten op een praktische loop/-duw afstand van voorzieningen.

Wilt u meer weten over deze 2 tot 10 persoons zelfstandig toegankelijke vakantiewoning volg dan deze link.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions