► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Wie en wat zijn wij

Home > Wie zijn wij

Geurt en Mariska van Engelen

Geurt is reeds vanaf 1996 in de stoelen- en beddenbranche actief en was destijds de eerste "maatwerk specialist" in Nederland.

In al die jaren heeft Geurt heel veel ervaring opgedaan met exact maatwerk van fauteuils, zit-problematiek en het bieden van passende oplossingen hiervoor.

Diverse specifieke producten waaronder de Huntingtonstoel en het Huntingtonbed zijn door hem ontworpen en geproduceerd. Het vertalen van de wensen en behoeften van klanten, ergotherapeuten en andere partners in de gezondheidszorg naar concrete zit- en ligoplossingen geeft Geurt veel voldoening!

Daarnaast kan Geurt u alles vertellen over onze uitgebreide collectie hooglaag bedden en matrassen en kan hij in alle gevallen een passende oplossing voor u bieden.

Mariska is actief als verzorgende en coördinator in een particuliere verpleeginstelling. Door de inbreng van haar uitgebreide kennis en ervaring vanuit de praktijk vormt zij samen met Geurt een geweldig team.

Johan is jarenlang zelfstandig meubelstoffeerder geweest. Wat zijn ogen zien dat maken zijn handen. Hij kent alle kneepjes van het vak en is zeer bedreven in het stoffeerders ambacht. Johan is bij ons verantwoordelijk voor het productieproces en zorgt ervoor dat de bedden en stoelen vakkundig worden gemaakt!

Casper is vanaf 2003 bij Leefcomfort in dienst en is verantwoordelijk voor de administratie en boekhouding. Hij verwerkt de bestellingen, koopt de benodigde onderdelen in en verzorgt de facturatie.
Door zijn uitgebreide kennis is Casper de steun en toeverlaat van Geurt en de rest van onze mensen.

Nel zorgt er voor dat onze showroom, keuken en sanitair fris en schoon blijven. Ze lapt de ramen van binnen en buiten, stofzuigt onze grote showroom en houdt al onze hoog laag bedden en fauteuils stofvrij. Zo kunnen we u met een gerust hart in onze showroom welkom heten!

Niels is de spreekwoordelijke duizendpoot bij ons. Speciale spoedklusjes, halen en brengen, opruimen of het assisteren met het afleveren en monteren van onze hooglaag bedden, dit is Niels op z'n lijf geschreven. Hij helpt waar hij kan en is een onmisbare kracht in ons team.

Onze andere Johan heeft jarenlang zijn eigen zorgwinkel gehad. Een vakman die onze producten van binnen en van buiten kent. Hij verzorgt onder andere de afleveringen, het reviseren van gebruikte producten en waar nodig brengt hij een servicebezoek. Door zijn kennis en kunde wordt hij door ons én onze klanten zeer gewaardeerd!

Paula zorgt ervoor dat onze gebruikte hoog-laag bedden er weer tiptop uit zien. Zij controleert de staat en reinigt deze grondig. Haar eis is dat de bedden weer in nieuw staat moeten zijn voordat zij haar goedkeuring er aan verleent. Met haar zorgvuldigheid zorgt zij ervoor dat u bij ons een in nieuwstaat verkerend gereviseerd bed koopt.

Onze coupeuse Helena bestuurt ons naaiatelier. Ze is in het bezit van alle vakdiploma's. Jarenlange ervaring in het coupeuse vak maken van haar een onmisbare kracht in ons team. Zij verzorgt het stikwerk van onze gestoffeerde hooglaag bedden, matrassen en fauteuils. Haar vakwerk maakt uw bed of fauteuil een lust voor het oog!

Het bedrijf Leefcomfort is in 1995 opgericht door Ina van Veldhuizen en Jan van Heiningen.

Jan is de bedenker en uitvinder van een scala aan oplossingen op het gebied van goed zitten en slapen. Jan heeft eerst het 100% maatwerk concept voor fauteuils ontwikkeld wat een groot succes bleek te zijn.

Daarna het 2-persoons hoog-laag bed, iets wat tot dat moment nog niet bestond. Daarna is dit concept uitgegroeid tot een groot gamma aan één en twee- persoons boxspring en houten hoog laag bedden.

Vanaf januari 2021 hebben Jan en Ina Leefcomfort aan Geurt overgedragen.

Samen

Samen met alle medewerkers van Leefcomfort, slagen wij erin om mensen te helpen meer comfort in hun leven te hebben. Door onze meubels vanaf de basis geheel op maat te produceren kunnen wij bijvoorbeeld extra lange mensen, kleine mensen, mensen met bijvoorbeeld een lang bovenlijf en korter onderlijf, of mensen met langere ledematen dan gebruikelijk, maar ook mensen met een lichamelijke handicap, helpen aan een zitmeubel geheel naar uw maat. Maar ook in onze hooglaag bedden collectie kunnen wij verder komen dan ieder ander bedrijf.

Dankzij onze jarenlange expertise wat betreft meubels, meubelleder, meubelstoffering, ontwerpen, techniek en ergonomie hebben wij ons ontpopt tot de experts van Nederland op gebied van slapen en zitten. Dit geldt ook op het gebied van de belastingen en eigenschappen bij het zitten en slapen van het lichaam. Daarnaast ontwerpen wij talloze producten om het leven comfortabeler te laten zijn en vooral minder stigmatiserend.

Vakmanschap

Het vakmanschap van Leefcomfort is begonnen bij Jan van Heiningen, toen hij zelf geconfronteerd werd met chronische rugklachten. Door zich te verdiepen in wat er met het lichaam gebeurt als de mens zit, werd al snel duidelijk dat zich hier één van de grootste en meest voorkomende problemen van het menselijk lichaam, openbaarde. Hier heeft Jan een speciale reeks stoelen voor ontworpen maar ook op het gebied van slapen heeft hij innoverende producten ontwikkeld.

Door onze technische kennis over onder andere relaxfauteuils en de mogelijkheden en onmogelijkheden, is onze eigen lijn relax- en sta-op fauteuils ontwikkeld. Deze lijn heeft qua ontwerp en design direct afgerekend met alle vooroordelen, zoals oubolligheid, lomp, groot en lelijk. Een fauteuil met een specifiek relaxsysteem zorgt ervoor dat de bekken kantelen. Zodra het relaxsysteem is geactiveerd wordt de ruggengraat weer teruggeplaatst zoals het hoort. Ook komen alle spieren en zenuwbanen weer vrij te liggen en zal de rugpijn verdwijnen. Door de ontwikkeling van dit speciale systeem, kunnen wij meubels geheel op maat maken tegen een zeer betaalbare prijs.

Bedden en stoelen voor iedereen

De stoelen en bedden van Leefcomfort worden door zowel oud en jong gebruikt. De gunstige prijs en de designs spelen hier een grote rol in. De op maat gemaakte relaxsysteem stoelen zijn ideaal voor jonge mensen die na een lange dag werken willen ontspannen. Ook de collectie hoog laag bedden wordt door veel mensen aangeschaft, omdat deze meer comfort bieden dan de meest bekende merken in boxsprings en ledikanten.

Persoonlijke aandacht bij Leefcomfort

Bij Leefcomfort behandelen we onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Dit betekent dat persoonlijke service voorop staat, en dat we er alles aan doen om voor u het meest geschikte matras, bed of stoel te vinden.

Inmiddels heeft Jan van Heiningen zijn eigen lichamelijke problemen al weer jaren goed onder controle. Dit komt onder andere door het gebruik van ‘het beste matras ter wereld’. Dit matras verkopen wij sinds 2002 met veel trots en succes. Dit is het meest drukpunt verlagende matras en is ten allen tijde met één druk op de knop, aanpasbaar aan uw lichaam en wensen en kent feitelijk uitsluitend voordelen.

Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer tel: +31 33 489 33 89 of of mail naar info@leefcomfort.nl


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions