► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Wie en wat zijn wij

Home > Wie zijn wij

Ina (1954) en Jan (1951)

Ina van Veldhuizen en Jan van Heiningen.

Jan is de bedenker en uitvinder van een scala aan oplossingen op het gebied van goed zitten en slapen.

Jan heeft eerst het 100% maatwerk concept voor fauteuils ontwikkeld wat een groot succes bleek te zijn, ook voor destijds meerdere andere aanbieders.

Daana het 2-persoons hoog laag bed, iets wat tot dat moment nog niet bestond. Daarna is dit concept uitgegroeid tot een groot gamma aan één en twee- persoons boxspring en houten hoog laag bedden. Ook is Jan verantwoordelijk voor het Design van onze meubels en beheert onze website.

Ina is vanaf het begin verantwoordelijk geweest voor het naaiatelier maar ook voor de verkoop en planning. Door haar jarenlange ervaring kan ze een klant uitstekend van advies voorzien.

Sinds 1-1-2021 hebben Ina en Jan het bedrijf verkocht aan Geurt. Toch zijn zij nu nog steeds op de achtergrond bij het bedrijf betrokken om ondersteuning te geven daar waar het nodig is.

Samenwerking

Met ingang van 1-1-2021 is Geurt nu de eigenaar van Leefcomfort. Leefcomfort is in 1995 opgericht door Ina van Veldhuizen en Jan van Heiningen.

Hieronder stellen wij de mensen voor waar u eventueel contact mee zult hebben.

Ina en Jan zijn erg gelukkig dat zij Mariska en Geurt hebben gevonden en dat hier zo'n mooie samenwerking en overname is uit voortgekomen.

Als je een dergelijk bijzonder bedrijf hebt opgebouwd, dan is het erg fijn dat je de juiste mensen vindt die het bedrijf met dezelfde doelstelling (namelijk het helpen oplossen van de problemen van een klant) voortzetten.

Jan van Heiningen

Mariska en Geurt (1978)

Mariska van Doezelaar en Geurt van Engelen.

Geurt is vanaf 1998 in de stoelen- en beddenbranche actief en was destijds de eerste "maatwerk specialist" in Nederland.

Inmiddels heeft Geurt heel veel ervaring opgedaan met zit-problematiek en het bieden van een passende oplossing.

Geurt heeft Vemcare opgericht om juist vanuit de productiekant veel meer mogelijkheden te hebben om een stoel zo comfortabel mogelijk voor de eindgebruik(st)er te kunnen maken.

Diverse specifieke zorgstoelen waaronder de Huntingtonstoel zijn door hem ontworpen en geproduceerd. Het vertalen van de wensen en behoeften van klanten, ergotherapeuten en andere partners in de gezondheidszorg naar concrete zit- en ligoplossingen geeft Geurt veel voldoening!

Mariska is actief als verzorgende en coördinator in een particuliere verpleeginstelling. Door de inbreng van haar uitgebreide kennis en ervaring vanuit de praktijk vormt zij samen met Geurt een geweldig team.

Mijndert verzorgt voor ons de afleveringen en het logistiek gebeuren. Mijndert is erg secuur en wil de klant het graag naar het zin maken. Even een praatje, daar maakt hij altijd wel tijd voor vrij.
Mijndert is een sympathieke man die verschrikkelijk veel werk kan wegwerken.

Casper is vanaf 2003 bij ons in dienst en is eindverantwoordelijke voor de administratie en boekhouding. Zonder hem zou het bedrijf niet kunnen draaien.
Vliegensvlug en met een giga geheugen is Casper de steun en toeverlaat van Geurt en de rest van onze mensen.

Nel is verantwoordelijk voor ons interieur. Het zijn iedere keer weer heel wat meters die zij stofzuigt. Alle ramen wassen en alle meubels afstoffen., ga er maar aan staan.
En dan maakt zij ook onze gebruikte hoog laag bedden weer helemaal schoon.

Niels is de spreekwoordelijke duizendpoot, waar een ander niet aan toe komt of geen tijd voor heeft, daar springt Niels in. Speciale spoedklusjes, halen en brengen, opruimen of echt zware bedden transporteren en opbouwen is echt op Niels z'n lijf geschreven.

Maar ook het opbouwen van technische systemen of het assisteren van Geurt of Jan, Niels is de aangewezen persoon hiervoor.

Samen

Samen met alle medewerkers van Leefcomfort, slagen wij erin om mensen te helpen een prettig leven te hebben. Door onze meubels vanaf de basis geheel op maat te produceren kunnen wij bijvoorbeeld extra lange mensen, kleine mensen, mensen met bijvoorbeeld een lang bovenlijf en korter onderlijf, of mensen met langere ledematen dan gebruikelijk, maar ook mensen met een lichamelijke handicap, helpen aan een zitmeubel geheel naar uw maat. Maar ook in onze hooglaag bedden collectie kunnen wij verder komen dan ieder ander bedrijf.

Dankzij onze jarenlange expertise wat betreft meubels, meubelleder, meubelstoffering, ontwerpen, techniek en ergonomie hebben wij ons ontpopt tot de experts van Nederland op gebied van slapen en zitten. Dit geldt ook op het gebied van de belastingen en eigenschappen bij het zitten en slapen van het lichaam. Daarnaast ontwerpen wij talloze producten om het leven prettiger te laten zijn en vooral minder stigmatiserend.

Vakmanschap

Het vakmanschap van Leefcomfort is begonnen bij Jan van Heiningen, toen hij zelf geconfronteerd werd met chronische rugklachten. Door zich te verdiepen in wat er met het lichaam gebeurt als de mens zit, werd al snel duidelijk dat zich hier één van de grootste en meest voorkomende problemen van het menselijk lichaam, openbaarde. Hier heeft Jan een speciale reeks stoelen voor ontworpen maar ook op het gebiet van slapen heeft hij inoverende producten ontwikkeld.

Door onze technische kennis over onder andere relaxfauteuils en de mogelijkheden en onmogelijkheden, is onze eigen lijn relax- en sta-op fauteuils ontwikkeld. Deze lijn heeft qua ontwerp en design direct afgerekend met alle vooroordelen, zoals oubolligheid, lomp, groot en lelijk. Een fauteuil met een specifiek relaxsysteem zorgt ervoor dat de bekken kantelen. Zodra het relaxsysteem is geactiveerd wordt de ruggengraat weer teruggeplaatst zoals het hoort. Ook komen alle spieren en zenuwbanen weer vrij te liggen en zal de rugpijn verdwijnen. Door de ontwikkeling van dit speciale systeem, kunnen wij meubels geheel op maat maken tegen een zeer betaalbare prijs.

Bedden en stoelen voor iedereen

De stoelen en bedden van Leefcomfort worden door zowel oud en jong gebruikt. De gunstige prijs en de designs spelen hier een grote rol in. De op maat gemaakte relaxsysteem stoelen zijn ideaal voor jonge mensen die na een lange dag werken willen ontspannen. Ook de collectie hoog laag bedden wordt door veel mensen aangeschaft, omdat deze meer comfort bieden dan de meest bekende merken in boxsprings en ledikanten.

Persoonlijke aandacht bij Leefcomfort

Bij Leefcomfort behandelen we onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Dit betekent dat persoonlijke service voorop staat, en dat we er alles aan doen om voor u het meest geschikte matras, bed of stoel te vinden.

Inmiddels heeft Jan van Heiningen zijn eigen lichamelijke problemen al weer jaren goed onder controle. Dit komt onder andere door het gebruik van ‘het beste matras ter wereld’. Dit matras verkopen wij sinds 2002 met veel trots en succes. Dit is het meest drukpunt verlagende matras en is ten allen tijde met één druk op de knop, aanpasbaar aan uw lichaam en wensen en kent feitelijk uitsluitend voordelen.

Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer tel: +31 33 489 33 89 of klik hier om ons te mailen om een ​​​​​​​​​​​​​​​​afspraak te maken.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions