► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Ziekenhuisbedden

Home > Ziekenhuisbedden
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Ziekenhuisbedden

Bent u op zoek naar een ziekenhuisbed voor thuis? Leefcomfort heeft een uitgebreide collectie met professionele ziekenhuisbedden voor particulieren. Wij zijn de enige dealer van de gerenommeerde ziekenhuisbedden van Wissner-Bosserhoff, FMB Care en Völker voor de particuliere markt. Deze ziekenhuisbedden voldoen aan alle eisen die er in de zorg worden gesteld en voldoen aan de Europese richtlijnen voor medische hulpmiddelen

Wat maakt een ziekenhuisbed nou zo uniek? Uiteraard zijn deze ziekenhuisbedden uitermate geschikt om thuis zorg te ontvangen. Voor zowel de gebruik(st)er als degene die zorg verleent is een professioneel ziekenhuisbed ideaal! 


Ziekenhuisbed hoog-laag systeem

Onze professionele ziekenhuisbedden zijn multi-verstelbaar. De basis is de lage instaphoogte. Hierdoor kan de gebruik(st)er gemakkelijk op het ziekenhuisbed plaatsnemen, waarbij het belangrijk is dat de voeten goed steun hebben op de vloer.

Doordat het ziekenhuisbed totaal in hoogte versteld kan worden, de hoog-laag functie, is het uit bed gaan zeer eenvoudig. Het bed functioneert als een sta op hulp.

Uiteraard is het in hoogte verstellen van het ziekenhuisbed zeer belangrijk voor degene die zorg verleent. De Arbo wet verplicht dat degene die zorg verleent dit op de juiste hoogte kan doen, zonder dat diegene hoeft te bukken. De hoog-laag functie maakt dit mogelijk en voldoet bij al onze bedden ook aan de juiste werkhoogte.


Ligvlak verstelling ziekenhuisbed

Bij al onze ziekenhuisbedden kunt u ervoor kiezen om het beengedeelte standaard wat hoger te zetten. Hierdoor komen uw onderbenen hoger te liggen. Dit bevordert de bloedsomloop en vermindert vochtophoping in de benen.

Daarnaast kunt u bij onze ziekenhuisbedden, door middel van de afstandsbediening, de knieën ondersteunen, de zogenoemde knieknik verstelling. In combinatie met het verstellen van het bovenlichaam geeft dit een bijzonder comfortabele houding, het ziekenhuisbed functioneert hierbij als een relaxstoel.

Al onze ziekenhuisbedden zijn voorzien van een dynamisch virtueel draaipunt. Dit zorgt ervoor dat tijdens het verstellen van het bovenlichaam gedeelte, het zitvlak ruimer wordt. Hierdoor heeft de gebruik(st)er een betere drukverdeling en zijn er veel minder afschuifkrachten. 

Tevens zijn onze ziekenhuisbedden voorzien van een (anti)-Trendelenburgstand. Hierbij kunt u het gehele bed in een schuine stand zetten. Naast het feit dat dit bijzonder comfortabel ligt, geeft het ook meer lucht bij benauwdheidsklachten of longproblemen en gaat dit reflux tegen.


Veilige ziekenhuisbedden

Onze ziekenhuisbedden zijn te voorzien van gedeelde zijbeveiliging of bedhekken. Deze kunt u dus gedeeld gebruiken. Voor zowel de gebruik(st)er als bijvoorbeeld de partner en de zorgverlener geeft dit een zeer veilig gevoel. Het voorkomt immers het uit bed vallen.Daarnaast wordt de zijbeveiliging ook gebruikt om gemakkelijker te kunnen draaien in bed. 

Bij het opstaan kan de zijbeveiliging of het bedhek ook gebruikt worden als extra steun.

Al onze ziekenhuisbedden zijn voorzien van matrasremmers. Hierdoor kan het matras tijdens het verlenen van de zorg niet van het bed schuiven. Ook dit is weer een onderdeel van de certificering. Er zijn tevens al papagaai houders aanwezig. Een papagaai kan in onze ziekenhuisbedden eenvoudig worden toegevoegd.

Een gecertificeerd ziekenhuisbed houdt ook in dat er een tillift onder het bed kan worden gereden, het hoog-laag bed is dus tillift toegankelijk.


Huiselijke ziekenhuisbedden

Het nodig hebben van zorg en het afhankelijk zijn van anderen is al erg genoeg. Daarom hecht Leefcomfort er waarde aan om onze ziekenhuisbedden een huiselijke uitstraling te geven. Zo zijn de hoog-laag bedden in diverse houtkleuren leverbaar om deze mooi bij de rest van het interieur te laten aansluiten.

Wat onze ziekenhuisbedden echt uniek maakt is de mogelijkheid om de hele ombouw van zowel de Wissner-Bosserhoff bedden als de FMB bedden te laten stofferen in een sterke meubelstof of kunstleder, in zeer veel kleuren mogelijk.

Zo heeft u dan wel een ziekenhuisbed wat aan alle normen in de gezondheidszorg voldoet maar wat er niet “ziekenhuis-achtig” uitziet. Zelfs de zijbeveiliging of bedhekken kan mee-gestoffeerd worden. Hierdoor krijgen deze bedden een zeer huiselijke uitstraling en ziet het er voor het oog als een normaal bed uit.

© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions