► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Retour

Home > Retour
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

INFORMATIE HERROEPINGSRECHT EN RETOURNEREN LEEFCOMFORT PRODUCTEN

Herroepingsrecht & Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft opnieuw 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven van de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van het product met alle geproduceerde wijze toebehoren en indienerwijze mogelijk zijn. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina .

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is,

Onderaan deze pagina vindt u het herroepingsformulier wat u kunt verstrekken en verzenden.

Retour adres:

Leefcomfort
Drs. W. van Royenstraat 1
3871 AN Hoevelaken
Nederland

Uitzonderingen Terugreizen

A. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet te retourneren.

B. Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

C. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

D. Producten die snel kunnen bederven van verouderen.

E. Producten waarvan de prijs gebonden is aan de financiële markten van de onderneming geen invloed.

F. Producten die als montage pakket worden geleverd en vervolgens door de klant zelf zijn gemonteerd en daarna weer gedemonteerd.

G. Voor audio video opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling en verbroken heeft.

H. Producten die indien uit originele verpakking is gehaald en is gebruikt vanuit duurzame producten die niet meer kunnen worden verkocht oa matrassen, hoofdkussens, beddengoed enz.

I. Producten die door het zelf gebeuren van de klant of onkundig handelen van de klant zijn beschadigd.

J. Breekbare, van producten die gemakkelijk kunnen beschadigen die bij het retour zenden niet zeker zijn beschermd en/of niet afdoende beschermd zijn veroorzaakt door Leefcomfort zijn gearriveerd. Consument is zelf verantwoordelijk voor retourzending.

Bij de meeste van onze producten staat in de webwinkel al duidelijk aangegeven van deze zijn te retourneren en/of annuleren. U moet dan bij het plaatsen van uw bestelling dan ook aan deze regel op de hoogte, bent u dit niet aan dan kunt u uw bestelling ook niet uitvoeren. Veel van onze producten worden speciaal op bestelling gemaakt en/of geheel op maat gemaakt, of speciaal voor u besteld. Daarom zijn deze producten niet meer te annuleren van te retourneren.

Let op: Artikelen die u zelf dient te uitvoering, worden genomen als dit artikel en/of product niet gemonteerd is geweest. Wij nemen dus geen artikelen terug die eerst door u zelf zijn gemonteerd, en vervolgens weer gedemonteerd. Hier worden geen uitzonderingen gemaakt.

Alleen als er sprake is van transportschade en wij het artikel opnieuw moeten bestellen kan er in overleg met de directie van Leefcomfort worden besloten dat u het artikel en/of product mag monteren en gebruiken tot het vervangende artikel bij ons binnenkomt en bij u afgeleverd wordt.

Na ontvangst van de retourzending zal het product- of producten worden gecontroleerd en indien deze aan bovengestelde eisen voldoet/doen zal het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen worden gecrediteerd op uw rekening. U wordt hier natuurlijk over bericht per e-mail.

Indien een product beschadigd terug wordt gestuurd of de verpakking van het artikel niet goed was geprepareerd voor verzending en daardoor tijdens retourzending is beschadigd, zal onze klantenservice na constatering contact met u opnemen om tot een voor beide partijen redelijke oplossing te komen. Producten die via onze eigen bezorgservice zijn afgeleverd zijn meestal niet geschikt verpakt om het product onbeschadigd te retourneren en/of de de verpakking is dan niet meer bij u aanwezig. U dient er dan voor zorg te dragen dat deze artikelen afdoende beschermt en dat deze dusdanig verpakt worden om zonder schade bij ons te kunnen arriveren. Indien u twijfelt neemt u dan direct contact op met onze klantenservice.

U als klant bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending tot dat deze bij ons retour is gekomen.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions