► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Verrijdbare bedtafels

Home > Hulpmiddelen voor hoog laag bedden > Verrijdbare bedtafels

Verrijdbare bedtafels

Verrijdbare bedtafels ook ideaal voor bij uw relaxfauteuil.

Verrijdbare bedtafels zijn, zoals de naam al aangeeft erg gemakkelijk om te gebruiken als u in bed ligt. Afhankelijk van de uitvoering kunt u de verrijdbare bedtafels gemakkelijk op de juiste hoogte afstellen en het werkblad kantelen zodat u er gemakkelijk op kunt werken. Verrijdbare bedtafels zijn ideaal om een boek te lezen, wat schrijfwerk te verrichten maar ook echt ideaal voor uw laptop of tablet.

Maar voor mensen die veel achter hun computer moeten werken is een relaxfauteuil met gebruikmaking van een server (zo wordt een dergelijk bedtafeltje ook wel genoemd) echt ideaal. Normaal zit men achter de p.c. altijd met een kromme rug. Hierdoor ontstaan vroeg of laat rugklachten, schouderklachten en nekklachten. Door gebruik te maken van een verrijdbare bedtafel zit u voor uw rug helemaal perfect met uw benen omhoog en een enigszins gekanteld bekken (wat de beste houding voor uw lichaam is) Het verrijdbare bedtafeltje rijdt u voor de fauteuil over uw benen heen en met het gekantelde werkblad hebt u voor uw polsen de meest ideale positie zodat u van uw schouders, nek, rug en polsen geen last krijgt.

Wel is het belangrijk dat u iedere 30 minuten even rond loopt maar dat wist u waarschijnlijk al. Dit moet u ook doen als u achter uw bureau zit of een andere houding langdurig gebruikt. Bij de betere verrijdbare bedtafels zit er naast het werkblad ook nog een horizontaal gedeelte wat niet mee kantelt met het werkblad. Hier kunt u uw kopje koffie neer zetten zonder het risico van omvallen. Vaak zit er ook nog een randje om dit gedeelte en op het werkblad een stootrand zodat het boek of tablet er niet kan af glijden.

Ideaal voor IT ers, webdesigners, DTP ers en iedereen die gedurig uren achter een pc zit.

De wieltjes onder de verrijdbare bedtafeltjes zorgen er voor dat de server gemakkelijk onder het bed of de relax- of sta-op fauteuil gereden kan worden. Wij vragen met name graag uw aandacht voor het bedtafeltje van FMB, deze is zeker niet goedkoop maar zijn geld meer dan waard. De bediening is zo gemakkelijk en stevig, dit waar het bedtafeltje erg weinig gewicht heeft. De poten met wielen staan breed genoeg om onder de fauteuil te rijden en geven een fijne stabiliteit. Met één vingen kunt u het tafeltje in hoogte verstellen en met een zeer gemakkelijk te bedienen knop kantelt u het blad desgewenst 380 graden.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions