► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Nachtkastjes en bedtafeltjes gesorteerd op merk

LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Nachtkastjes en bedtafeltjes gesorteerd op merk

Nachtkastjes van diverse merken.

Nachtkastjes horen in principe altijd bij het merk waar het ledikant ook vandaan komt. Hoort het nachtkastje niet bij het ledikant dan zal de stijl verschillen en waarschijnlijk nog erger, ook de kleur zal afwijken. Soms lukt het om nachtkastjes te vinden die wel heel dicht in de buurt van de overige slaapkamer meubels komt, maar dat is dan ook echt geluk hebben. Bij hoog laag bedden is het nog moeilijker om leuke nachtkastjes te vinden. Sowieso moeten deze hoger zijn dan de standaard nachtkastjes maar ook de kleur is erg moeilijk bijpassend te vinden. Nachtkastjes voor hoog laag beden zijn best prijzig al geld dit voor de standaard nachtkastjes ook al.

Wij voeren diverse merken bedtafeltjes zodat u in ieder geval een fraaie uitvoering bijpassend bij het ledikant en misschien ook wel bij de resterende slaapkamer meubels kunt bestellen. Ook van onze Massief houten ledikanten zijn er zeer fraaie nachttafels verkrijgbaar. Belangrijk van een nachttafel of kastje is dat de hoogte afgestemd is op de………

(slaap) hoogte van het ledikant. Is deze hoogte niet correct dan kunt u moeilijk bij de spullen op het kastje komen laat staan kijken hoe laat het is.

Er bestaan uitvoeringen met laden, (één of meerdere) maar ook met alleen een afleg ruimte. Ook zijn er uitvoeringen die uitsluitend een tafelblad hebben, deze zijn erg leuk om te zien maar wel minder handig in het gebruik. Dan zijn er nog de kubussen die veelal bij een boxspring worden verkocht. Dit zijn in feite alleen versieringen naast het bed. Een radio wekker kan er nog opstaan maar een glas water wordt vaak toch al link in verband met het omvallen gevaar. Het is namelijk heel erg lastig om een gestoffeerd kastje te maken waar ook laden in kunnen schuiven of een deurtje kan scharnieren.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions