► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Accessoires voor hooglaag bedden

Home > Hulpmiddelen voor hoog laag bedden
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Accessoires voor hooglaag bedden

Hulpmiddelen voor hoog laag bedden vindt u op deze pagina. De producten die u hier ziet kunt u bij, in, op of naast een hoog laag bed gebruiken. Veel van deze artikelen zijn aan een bepaald merk van hoog laag bedden gebonden, maar een aantal kunnen ook universeel gebruikt worden.

Papegaaien oftewel optrekhulpen

Optrekhulpen behoren tot de belangrijkste hulpmiddelen bij een hoog laag bed. Ze worden ook wel papegaai of bedgalg genoemd. We hebben een zeer brede collectie van papegaaien in deze categorie van hulpmiddelen voor uw bed. Voor bijna alle merken en modellen van hoog laag bedden vindt u ook een passende optrekhulp. Zo is de papegaai Forest speciaal gemaakt voor de fraaie hoog laag bedden van de Forest collectie. Ook voor de gerenommeerde hoog laag bedden van de Belletto collectie (Völker) bestaat er een passende optrekhulp: het papegaai model Belletto. Maar ook voor andere modellen vindt u hier de passende optrekhulp.


Geen bed zonder nachtkastje

Bij Leefcomfort hebben wij het altijd al gezegd: geen bed zonder nachtkastje. Nachtkastjes behoren tot de populairste hulpmiddelen bij uw bed en dit komt natuurlijk ook omdat een nachtkastje niet enkel een hulpmiddel is. Iedere slaapkamer en ieder bed verdient zijn nachtkastje(s). Nachtkastjes horen vrijwel altijd bij het merk waar het bed vandaan komt. Dit is ook goed zo, want op deze manier bent u zeker dat stijl en kleur niet van het bed afwijken. Nachtkastjes voor hoog laag bedden moeten ook nog hoger zijn dan normale nachtkastjes, waardoor het sowieso lastig is om een passend nachtkastje te vinden dat niet van hetzelfde merk is als het hoog laag bed.


Verrijdbare bedtafels: niet enkel handig bij een hoog laag bed

Verrijdbare bedtafels zijn ideaal om een boek te lezen, wat schrijfwerk te verrichten maar ook echt ideaal voor uw laptop of tablet. De meeste van deze hulpmiddelen voor uw bed kunnen op hoogte worden ingesteld en ook het werkblad kan gekanteld worden, zodat u altijd in de juiste positie zit. Verrijdbare bedtafels zijn trouwens niet enkel zeer handig bij een hoog laag bed. U kunt ze ook goed gebruiken bij een relax fauteuil.


Hoofdkussens in allerlei maten en soorten

Eigenlijk moeten we de hoofdkussens niet tot de hulpmiddelen van uw bed tellen. Ze zijn meer een vereiste voor ieder bed en ze bestaan in allerlei soorten en maten. Bent u een buikslaper? Dan heeft u een ander hoofdkussen nodig dan een rug- of zijslaper. Er zijn ook verschillende materialen beschikbaar bij hoofdkussens. Waarom donzen hoofdkussens het meeste verkocht worden, of waarom u beter niet kiest voor een latex hoofdkussen indien u veel transpireert, vertellen wij u graag als u onze showroom bezoekt.

U ziet, wij zijn niet enkel specialist als het gaat om uw hoog laag bed. Wij bieden ook alle toebehoren en hulpmiddelen aan, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw bed. Bekijk gerust ons aanbod in deze webshop of kom langs in onze showroom. Ons personeel helpt u graag verder om de juiste hulpmiddelen voor u te vinden.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions