► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Vemcare zorg fauteuil Diandra

Home > Zorgfauteuil diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra
Vemcare zorg fauteuil Diandra

Vemcare zorg fauteuil Diandra

Omdat deze fauteuil speciaal op bestelling wordt geproduceerd en/of voorzien van de opties zoals de klant dit wenst, is het niet mogelijk om deze fauteuil via onze webwinkel te bestellen.

Zorginstellingen wordt aangeraden voor aanvragen van grotere aantallen om contact met ons op te nemen. De totaal prijs wordt bepaald door de gewenste configuratie van de fauteuil. Deze zorgstoel is speciaal ontworpen voor zorginstellingen en voor particulier gebruik.

U ziet, ook zorg fauteuils kunnen er mooi uitzien.

Voorraad ophalen...

Zoekt u een ander model maar wel een stoel geschikt om in de zorg te worden ingezet volg dan deze link maar misschien zoekt u wel een ergonomisch gevormde bank voor in uw bedrijf of bijpassend bij een zorgstoel en waarbij u zelf de maten kunt bepalen zodat deze mooi in het interieur past klik dan op deze link.

Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 zorg, relax en sta-op fauteuils.
Wij hebben de allergrootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils en deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen.

Openingstijden.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur waarvan maandag en woensdag uitsluitend op afspraak.
en op zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij altijd gesloten. Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak, ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.

Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceerd zoals;
Sta op fauteuil
Relax fauteuil

Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.

Een werktafeltje is ook ideaal bij uw stoel.

Ideaal, een werktafeltje wat u zo voor uw stoel kunt rijden.
Dat kan zelfs met de benen omhoog, heerlijk lezen, knutselen
of werken met uw laptop in uw fijne Leefcomfort fauteuil.

EIGENSCHAPPEN:


Stalen buizenframe.

Armleggers worden geproduceerd van in lamellen verlijmd FCS hout.
Alle hoeken zijn afgerond ter voorkoming van letsel.
De gehele stoel is voorzien van een dik pak brandvertragend schuim.
Zeer sterke constructie voor een langdurig gebruik.

Vemcare besteedt tijdens de productie van de collectie Care en de collectie Relax haar uiterste zorg. Deze stoelen moeten voor een lange tijd ingezet kunnen worden. Vemcare gebruikt de allerbeste materialen om duurzaam comfort te garanderen.

Kwaliteits rompen uit hout en metaal

Hout

Het hout voor de zijpanelen bestaat uit houten dune platens die om en om worden verlijmd. Hierdoor kan dit hout niet of nauwelijks werken. Onder invloed van vocht en droogte, trekt het niet krom en gaat het niet scheuren of barsten.

Omdat de verschillende lagen kruislings zijn verlijmd, zijn de houten platen sterker dan platen van massief hout die dezelfde dikte hebben.

Massief hout is sterk in de lengterichting maar kan sneller breken in de dwarsrichting, dit is de reden waarom wij dit plaatmateriaal gebruiken.

Ook buigt het gebruikte plaatmateriaal niet of nauwelijks bij belasting.
Onze rompen hebben afgeronde hoeken waardoor men de romp niet voelt.
Hierdoor zal er ook aanzienlijk minder kans zijn op slijtage van leder, stof of schuim.

Al het gebruikte hout voldoet aan het FSC keurmerk.

Metaal

De verstelbare relaxframes en rugleuning buizenframes worden vervaardigt uit metaal.

Nosagveren

Deze plate kwalitatieve stalen veren worden door Vemcare in de zitting gebruikt.,
Wij hebben gekozen voor deze veerelementen vanwege de uitstekende verende eigenschappen. Door de veer elektrisch te harden kan deze hierdoor jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten.

Vulling Materiaal

Juist de gebruikte vulling materialen spelen een belangrijke rol voor het verkrijgen van optimaal zitcomfort. Het behoud van de veerkracht, ook bij intens gebruik, is essentieel voor duurzaam topcomfort.

Koudschuim is het meest duurzame en kwalitatieve vulling materiaal en ook brandvertragend. Daarom gebruikt Vemcare dit kwalitatief hoogwaardige materiaal.

High Resolution Foam

Na 8 jaar behoudt koudschuim nog steeds 80% van zijn veerkracht. Andere schuimsoorten verzwakken tot 20% van hun oorspronkelijke veerkracht. Koudschuim ook wel High Resolution Foam (kortweg HR schuim) genoemd, heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert.

Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor. Het materiaal is zeer veerkrachtig met een hoge puntelasticiteit, en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.

Verschillende lagen koudschuim van diverse densiteiten zorgen voor een optimaal comfort en veerkracht.
Bovenaan ligt schuim met een lagere densiteit om het zachte, soepele gevoel bij het eerste contact te optimaliseren. Daaronder liggen schuimlagen met een hogere densiteit om ervoor te zorgen dat het zitmeubel optimale ondersteuning en comfort biedt bij het langdurig zitten.

Visco elastisch schuim

In sommige gevallen is er een drukverlagend materiaal in de toplaag van de zitting noodzakelijk. Vemcare maakt hierbij gebruik van visco elastisch schuim (ook wel TEMPUR of traagschuim genoemd} is een temperatuurgevoelig materiaal.

Dankzij de visco elastische eigenschappen vormt het materiaal zich naar de contouren van het lichaam.
Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Visco elastisch schuim komt altijd weer terug in haar originele vorm.© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions