► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Sta op fauteuils gedeeltelijk op maat

Home > Sta op fauteuils

Sta op fauteuils gedeeltelijk op maat

Leefcomfort behoort tot de pioniers in het maken van sta-op fauteuils en begon al tientallen jaren geleden met het produceren hiervan. De sta-op fauteuils van Leefcomfort vielen door hun mooie en slanke ontwerp ook meteen positief op, want tot die tijd bestonden er enkel die ouderwets ogende buitenlandse (en vooral Duitse) modellen op de markt.

Wat kost een goede sta-op fauteuil?

Een kwalitatief goede sta-op fauteuil kost tussen de € 1800,- en € 2300,-. Er zijn natuurlijk nog veel duurdere fauteuils op de markt, maar deze bevatten dan ook extra opties of bijzondere diensten zoals maatwerk. Goedkopere opties bestaan er ook, maar over het algemeen zijn deze kwalitatief minderwaardig, zodat u met de aanschaf van zo’n goedkope fauteuil al best kunt beginnen te sparen voor een volgende sta-op fauteuil.

Wat is nu een stoel op maat gemaakt?

Naast onze standaard modellen op deze website en in onze showroom bieden wij ook maatwerk aan. Een op maat gemaakte fauteuil wordt precies afgemeten op zithoogte en -diepte. Ook de rughoogte, de voetenbank lengte en de armleggerhoogte worden opgemeten en aangepast aan uw persoonlijke zitbehoeftes. Zelfs de vormgeving en de vulling van de fauteuil wordt aan uw lichaam specificaties aangepast.

Een geheel voor u op maat gemaakte sta-op fauteuil kost bij Leefcomfort ook niet meer dan een serie-model. Enkel bij sta-op fauteuils voor uitzonderlijk grote of kleine mensen kan er een zeer bescheiden meertarief zijn.

Waar verkrijg ik een echt op maat gemaakte sta-op fauteuil?

Er bestaan niet veel bedrijven die echt 100% maatwerk leveren bij sta-op fauteuils. En van deze weinige bedrijven heeft Leefcomfort zonder twijfel de langste en veruit meeste ervaring hierin

Helaas zijn er wel veel bedrijven die suggereren of zelfs keihard beweren maatwerk te leveren, terwijl ze niet meer doen dan bijvoorbeeld de zitting 1 centimeter hoger of lager te maken of u bij levering dan toch gewoon het standaard model geven, denkend dat er toch geen enkele klant dit gaat nameten. Bij een echte maatwerk fauteuil wordt de armleggerhoogte tot op de centimeter naar uw maat gemaakt. Hieraan kunt u echt maatwerk herkennen. Het is daarom belangrijk dat het afgesproken maatwerk ook altijd precies op de order vermeld staat. Zo weet u dat u met een serieus bedrijf te maken heeft, en heeft u ook iets om op terug te vallen moest het product bij levering niet precies zo zijn als dat werd afgesproken.

Sta-op fauteuils in diverse soorten en maten

Leefcomfort biedt sta-op fauteuils in allerlei soorten en maten. Wij produceren zelf en kunnen daarom ook 100% op maat gemaakte sta-op fauteuils leveren. Er bestaan bovendien ook sta-op fauteuils die niet op maat geleverd worden, maar waarbij u dan wel de keuze hebt tussen 3 of 5 verschillende maten.

Kom zeker langs in onze showroom voor verder advies. Wij beantwoorden uw vragen graag!

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerde deur NIKU Solutions