Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Incontinentie matrassen

Alles wat u moet weten over incontinentiematrassen.

Incontinentie matrassen zijn waterdichte matrassen. Er kan geen urine of andere vloeistof in trekken. Dit komt door de vloeistofdichte matrashoes. Zo worden al onze incontinentie matrassen geleverd. Met een vloeistofdichte matras bescherm hoes. Deze is gemaakt van speciaal urine bestendig materiaal.
Deze vloeistofdichte matras bescherm hoes is waterdichte. Hierdoor wordt het matras beschermt tegen urine. Maar ook tegen transpiratie en ander vocht. De waterdichte matrasbeschermer is voorzien van een ritssluiting. Hierdoor is deze matrashoes verwijderbaar. Men kan de hoes dan wassen in de wasmachine.

Ook losse matrashoezen. In iedere maat. En deze zijn ook tegen urine bestand:

Vloeistofdichte losse matras bescherm hoezen leveren wij in precies de door u gewenste maat. Dit is voor die mensen die u al een matras hebben en deze wil beschermen met een vloeistofdichte matras bescherm hoes.

De vloeistofdichte matras bescherm hoes heeft de volgende eigenschappen:

Waterdicht en urinebestendig : Door de waterdichte vloeistofdichte matras bescherm hoes kan geen water door dringen. Maar ook geen urine of ander vocht. Het vocht of de urine kan men gemakkelijk van het matras afnemen. Dit ken eenvoudig met een doek en een sopje van zeep. Het materiaal is urine bestendig.

Ademend: Toch is de vloeistofdichte hoes wel ademend. Dit komt omdat de vloeistofdichte matras bescherm hoes is gemaakt van speciaal materiaal. Dit materiaal is voorzien van micro poriën. Er kan dus wel lucht in en uit het matras.

Huisstofmijt werend: In een matras leven na enige tijd vaak miljoenen huisstofmijten. Deze huisstofmijten voeden zich met menselijke huidschilfers. De huisstofmijten zelf doen de mens geen kwaad.

Echter wel de uitwerpselen. Deze kunnen een allergische reactie bij de mens veroorzaken. Mensen die allergisch zijn kunnen hiervan hinder ondervinden. Dit uit zich o.a. in jeukende ogen, een verstopte neus of een loopneus.

Ook huiduitslag of ademhalingsproblemen zijn veelal een gevolg. De huisstofmijten kunnen niet door de poriën van de vloeistofdichte matras bescherm hoes. Dus een matras met een vloeistofdichte matras bescherm hoes blijft vrij van huisstofmijten.

Meer lezen

Alle 23 resultaten

Filters

Productcategorieën

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.