► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Incontinentie Pocketveermatras Bodycomfort Spring 19 cm dik

Home > Incontinentie matras bodycomfort spring 19 cm dik
Incontinentie Pocketveermatras Bodycomfort Spring 19 cm dik
Incontinentie Pocketveermatras Bodycomfort Spring 19 cm dik
Incontinentie Pocketveermatras Bodycomfort Spring 19 cm dik
Incontinentie Pocketveermatras Bodycomfort Spring 19 cm dik

Incontinentie Pocketveermatras Bodycomfort Spring 19 cm dik

Het Bodycomfort Spring matras is een zeer kwalitatief hoogstaande mini pocketveer matras met een zeer lage prijs en met incontinentie bestendige tijk en verkrijgbaar in werkelijk iedere gewenste maat.

Of kom eens in onze grote showroom deze matras testen.
Incl. gratis aflevering

Nu met meer dan € 100,- korting € 812,00 € 708,00 inclusief BTW

Indien u dit wenst kunt u deze matras hieronder direct online bestellen.

Voorraad ophalen...

EIGENSCHAPPEN:

Garantie: Volgens CBW voorwaarden

Anti allergisch behandeld

Garantie termijn in jaren: 3

Geschikt voor verstelbare bodems

Hoes tijk afneembaar

Hoes tijk type: Incontinentie bestendig

In showroom aanwezig

Liglengtes in cm: In iedere maat leverbaar

Ligbreedtes in cm: In iedere maat leverbaar

Matras dikte in cm: 19

was temp in graden: 60

Restricties:


1
Genoemde prijzen zijn incl. BTW
2 Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
3 Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven

Wat is koudschuim?

Koudschuim is een veerkrachtig schuim met een structuur van kleine driedimensionale cellen die lijken op een honingraat structuur.
Koudschuim (3D Polyurethaanschuim) is verdeeld in twee verschillende soorten: flexibel schuim (HR = High Resolution koudschuim) en hardschuim (PU-hardschuim hier gaan wij niet verder op in want dit heeft niets van doen met matrassen). We zien het gebruik van flexibel polyurethaanschuim overal om ons heen.

In vliegtuigen, automobielen, vloerbedekking, koptelefoons, kussens, matrassen (in zo goed als elk ziekenhuis) en de betere fauteuils en banken. Koudschuim is zonder twijfel het meest comfortabele en veilige schuim dat er op de markt is. Bij High Resolution koudschuim zijn de cellen rond en hebben deze twee structurele delen: celwanden (dit noemen wij stutten of schutten) en een open venster. Deze structuur laat lucht en vochtigheid door het schuim wanneer er kracht op wordt uitgeoefend. De rekbaarheid en het elastisch vermogen van de stutten werken als een schokbreker en zorgt ervoor dat het schuim zijn vorm behoud en zo wordt ook de veerkracht behouden.

Wat is een pocketveer?

Een pocket-vering matras is opgebouwd uit een groot aantal kleine gedraaide spiraalveren. Het aantal spiraalveren in een pocketveer matras loopt van 240 veren per m2 tot wel 500 veren per m2. Deze kleine veren zijn ieder op zicht verpakt in een klein zakje (pocket) die los van elkaar kunnen mee bewegen met uw lichaam. De pocketveer is meestal opgebouwd uit 5 of 6-slags, dit is de lengte van de veer. Vanaf de zijkant, kunt u aantal slagen tellen. De draaddikte kan sterk variëren. Van 1,6 mm tot 2,2 mm. Hoe dikker de draad, hoe stugger het matras aanvoelt.

Ventilatie

In een pocketvering matras wordt transpiratievocht weer vlug afgevoerd. Daarnaast bent u zomers verzekerd van een heerlijk koele matras wat uw slaap ten goed zal komen, dit komt door de zeer goed luchtcirculatie in het matras. De pocketvering matrassen kunnen worden afgewerkt met de volgende materialen, zoals Talalay latex, latex, koudschuim, Traagschuim, jute en paardenhaar.

Onze incontinentie matras Bodycomfort Spring 19 dik wordt van dit HR schuim in combinatie met de minipocketveren vervaardigd.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions