• Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten
BROCHURE

BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

THUIS DEMO

THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie?

HAAL-EN BRENGSERVICE

HAAL-EN BRENGSERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

sta-op fauteuils

Sta-op fauteuils zijn er de laatste jaren werkelijk bijna overal te koop. Leefcomfort behoort tot de pioniers en begon al tientallen jaren geleden met deze fauteuils zelf te produceren en ontwierp mooie slanke vlotte modellen omdat er toen alleen nog van die oubollige Duitse en andere buitenlandse modellen op de markt waren.

Wat kost nu een echt gewoon goede sta-op fauteuil?
Een goede sta-op fauteuil kunt u zo tussen de € 1800,- en € 2300,- kopen, bij prijzen daarboven dan moeten er echt bijzondere diensten of extra opties worden geleverd en bij prijzen daar beneden ga dan maar vast sparen voor de volgende. (voor beide categorieën geld uitzonderingen daar gelaten)

Wat is nu een stoel op maat gemaakt?
Een fauteuil die echt op maat is gemaakt wordt u aangemeten en dat betreft uiteraard de zithoogte en zitdiepte maar natuurlijk ook de rug hoogte, de voetenbank lengte de ondersteuning in de lendenen, de armleggerhoogte (Echt heel belangrijk) de valling van de fauteuil en de vormgeving van de armleggers in combinatie met uw lichaam. Bij Leefcomfort wordt voor een echt geheel op maat gemaakte fauteuil geen meerprijs gerekend met uitzondering van extra grote of kleine mensen en dan is deze meerprijs nog erg bescheiden.

Er zijn maar zeer weinig bedrijven die echt 100% maatwerk sta-op fauteuils leveren en daarvan heeft Leefcomfort veruit de langste en meeste ervaring. Helaas zijn er wel veel bedrijven die suggereren of zelfs keihard beweren dat zij maatwerk leveren, let daarvoor op en laat de armleggers maar eens 1 cm. hoger of lagen maken. Of zij leveren uiteindelijk de armlegger op de eerder genoemde maat en vermelden dit dus niet (er is toch niemand die dat nameet) of zij beweren dat dit niet de goede maat is o.i.d.
Controleer ook altijd of de afgesproken maatvoeringen daadwerkelijk op de order staan vermeld, zo weet u ook dat u met een serieus bedrijf in zee gaat.

Sta-op fauteuils hebben wij in allerlei soorten en maten, wij produceren sta-op fauteuils in 100% maatwerk maar wij hebben ook sta-op fauteuils die niet op maat worden geleverd of sta-op fauteuils die beperkt op maat waarbij u dan de keuze hebt tussen 3 of 5 verschillende maten.


Meer informatie foto_587_felicia_custom.jpg

Relaxfauteuil Felica

 2.500,00  2.200,00 incl. btw.
Meer informatie sta op fauteuil Felica van Leefcomfort

Sta op fauteuil Felica

 3.855,00  3.155,00 incl. btw.
Meer informatie Sta-op fauteuil Gerda van Leefcomfort

Sta op fauteuil Gerda

 3.925,00  3.225,00 incl. btw.
Meer informatie Sta op fauteuil Guusje van Leefcomfort

Sta op fauteuil Guusje

 3.925,00  3.225,00 incl. btw.
Meer informatie Sta-op fauteuil Bernadette van Leefcomfort

Sta-op fauteuil Bernadette opruiming QQQ13

 2.975,00  1.995,00 incl. btw.
Meer informatie Sta-op fauteuil Loes van Leefcomfort

Sta-op fauteuil Loes

 2.752,00  2.352,00 incl. btw.
Meer informatie Sta-op fauteuil Lory van Leefcomfort

Sta-op fauteuil Lory

 2.752,00  2.352,00 incl. btw.
Meer informatie Sta-op fauteuil Love van Leefcomfort

Sta-op fauteuil Love

 2.752,00  2.352,00 incl. btw.