► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuils

Op de relaxfauteuils van Leefcomfort zit en ontspant u gewoon beter. U vraagt zich misschien af wat een relaxfauteuil beter maakt dan een andere. Het antwoord hierop is vrij gemakkelijk. Ieder lichaam is anders qua grootte en gewicht en daarom heeft ieder lichaam ook een andere houding nodig om optimaal te kunnen ontspannen.

Helemaal op maat gemaakte fauteuils

Bij Leefcomfort maken wij de relaxfauteuil daarom volledig op maat, zodat uw relaxfauteuil helemaal aangepast is aan de optimale houding van uw lichaam. Op deze website en in onze showroom ziet u een groot assortiment van verschillende relaxfauteuils. Kies het model wat u het mooiste vindt, en ons team van vakkundigen zorgt ervoor dat dit model compleet op maat volgens uw behoeftes gemaakt wordt. Of koop meteen een bestaand model in deze webshop. Deze modellen kunt u ook in onze showroom uitproberen.

Een enorm aanbod aan relaxfauteuils

U kiest uit een zeer ruim aanbod van relaxfauteuils. Deze kunnen manueel verstelbaar zijn, of volledig geautomatiseerd met motoren en tiptoetsbediening, met of zonder draaivoet en zelfs een sta-op systeem is mogelijk.

Kies zelf wat het beste bij uw behoeftes en smaak past. Leefcomfort biedt u de mogelijkheid om zelf de stoel volgens uw behoeftes aan te laten passen en zelfs verschillende materialen en kleuren voor de stoffering te kiezen. U wilt een bepaald model, maar dan met een kantelsysteem en in een geheel andere kleur? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarom ontspant u op de relaxfauteuils van Leefcomfort gewoon beter. Zalig thuis zitten en heerlijk ontspannen met een boek of uw Ipad? De mogelijkheid is er en wij staan klaar om u bij de realisering te helpen.

Vakkundige kwaliteit uit Nederland

Onze producten zijn volledig van Nederlandse makelij. Ze worden met zorg en kwaliteit voor u gemaakt. Plan vandaag nog uw bezoek aan onze showroom en kies helemaal vrij de relaxfauteuil die het beste bij u past. Ons vakkundige en vriendelijke personeel helpt u graag met advies bij het kiezen van de juiste stoffering en/of functies van uw volgende relaxfauteuil.

Neem ook zeker een kijkje in onze webshop. Misschien vindt u wel nog een bankje dat goed bij uw relaxfauteuil past. Ook onze andere ergonomische producten kunnen geheel op maat voor u aangepast worden.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer