Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

Wie zijn wij?

Foto van beide eigenaars van Leefcomfort
Wij zijn Ina van Veldhuizen  en Jan van Heiningen en hebben Leefcomfort in 1995 opgericht.

Samen met onze mensen om ons heen helpen wij mensen een prettiger leven te hebben, of dit nu een extra lang mens is, een jong gehandicapte, een senior met zijn specifieke problemen of gewoon iemand die nu eindelijk eens lekker wil zitten of slapen in een mooi meubel.
Met onze jarenlange expertise betreffende meubels, meubelleder en meubelstoffen, ontwerpen, techniek, ergonomie maar ook betreffende de belastingen en eigenschappen bij het zitten en slapen van het lichaam, hebben wij ons al snel ontpopt als de experts van Nederland waar het om het betere zitten en slapen gaat.
Daarnaast hebben wij talloze producten ontworpen (en ontwerpen wij nog steeds) om het leven prettiger te laten zijn en vooral minder stigmatiserend.

Dit vakmanschap is mede ontstaan doordat Jan van Heiningen geconfronteerd werd met chronische rugklachten.
Door zich te verdiepen in wat er met het lichaam gebeurt als de mens zit (bij het zitten openbaren zich de meeste rugklachten het sterkst) werd al snel duidelijk dat zich hier één van de grote en zeer veel voorkomende problemen van het menselijk lichaam openbaarde.

Door onze technische kennis over meubels en specifieker, betreffende relax fauteuils en mogelijkheden en onmogelijkheden hebben wij toen een eigen lijn relax- en sta-op fauteuils ontwikkeld, die qua ontwerp en design direct afrekende met alle vooroordelen zoals oubolligheid, lomp, groot en lelijk.
Omdat een fauteuil met een specifiek relax systeem (dit gaat niet op voor alle relaxfauteuils maar uitsluitend waar men dit specifieke relax systeem gebruikt) het bekken doet kantelen zodra met het relax systeem activeert, wordt de ruggengraat weer terug geplaatst zoals deze bedoeld was en komen alle spieren en zenuw banen weer vrij te liggen en de rugpijn doet verdwijnen en waarmee je dus ook rugklachten mee kan voorkomen.
De ontwikkeling van een bouw systeem om dit soort meubels ook geheel op maat te kunnen maken voor toch zeer betaalbare prijzen zorgde voor het ontstaan van Leefcomfort zoals we dit nu kennen.

Door het aantrekken van extra vaklieden op het gebied van stoffering, metaal techniek en elektronica maar ook ergonomie en anatomie werd Leefcomfort het toonaangevende bedrijf in zitcomfort geheel naar uw maten gemaakt.
Later werd er nog een complete collectie hoog-laag bedden aan het leveringsprogramma van Leefcomfort toegevoegd.
Ook hierbij waren wij weer niet tevreden met wat de bestaande fabrikanten leverden en dus ontwikkelden wij samen met de grootste fabrikant van Europa een eigen serie zeer fraaie hoog-laag bedden, met wat zeer bijzonder in dit type bed is, veel keuze in twee persoons uitvoeringen, die toch aan alle eisen voldoen die de ARBO wet, de zorgverstrekkers, artsen etc. aan dit type bed stelt.

Deze bedden en stoelen worden echt niet alleen maar door zieken of oude van dagen gekocht.

Juist veel jongere mensen schaffen zich een op maat gemaakte stoel met relax systeem aan, omdat zij na een dag hard werken zich graag ontspannen en dan kies je voor het beste.
Natuurlijk speelt naast de vlotte collectie, de gunstige prijsstelling hierbij ook een belangrijke rol.
Ook bij de collectie hoog-laag bedden wordt er ook vaak door niet zieke mensen voor dit bed gekozen, omdat deze bedden veel meer comfort mogelijkheden biedt dan de meest bekende merken boxsprings en ledikanten.

Ook is er het beste matras ter wereld ontwikkeld en wordt nu sinds 2002 met veel succes verkocht.
Deze matras is het meest drukpunt verlagende matras en is ten allen tijde met één druk op de knop, aanpasbaar aan uw lichaam en wensen en kent feitelijk uitsluitend voordelen.
Maar het meest kenmerkende van Leefcomfort is de omgang met de klanten, u wordt hier behandeld zoals de mensen van Leefcomfort zelf ook graag behandeld willen worden.

Inmiddels heeft Jan van Heiningen zijn  eigen lichamelijke problemen nu al weer jaren goed onder controle o.a. door gebruik van het “Beste matras ter wereld” en een heerlijke relax fauteuil met het speciale “zero gravity” systeem.

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.