► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

ONDERHOUDSMIDDELEN

Onderhouds middelen zijn het behoud van uw meubel en deze zullen de levensduur van het meubel ook sterk verlengen.

Door regelmatig het product schoon te maken zult u veel langer plezier aan het product beleven en het zal ook veel langer mooi blijven.
Maar ook de mechanische onderdelen van het product hebben op tijd onderhoud nodig. Goede onderhouds middelen zullen 
de levensduur van de mechanische delen van uw stoel of bed, sterk verhogen.
Het ene mens doet 5 jaar met zijn relax- of sta op stoel en het andere mens 20 jaar met het zelfde product, dit verschil zit vooral in de wijze waarop men omgaat met het product en het onderhoud wat er wordt gepleegd.

Wist u bijvoorbeeld dat een zitmeubel minimaal twee keer per week met het juiste mondje op de stofzuiger gereinigd dient te worden?
Wij kunnen u garanderen dat weinig mensen dit tegenwoordig nog doen, maar u weet ook dat uw oma heel erg lang met haar meubeltjes kon doen.

Dat was simpelweg een kwestie van goed onderhoud en schoon houden.
Tegenwoordig zijn de gebruikte stofferingen veel beter dan vroeger, dus met het juiste onderhoud en de juiste onderhouds middelen kunt u lang plezier hebben van uw meubel.
Sommige van de hier aangeboden onderhouds producten kunt u vrijwel overal aanschaffen maar sommige producten zijn lang niet overal verkrijgbaar.

Wij hebben bewust gekozen voor bepaalde merken en kwaliteiten omdat er ook veel onderhouds middelen in omloop zijn die juist schadelijk zijn, deze zijn dan veel te agressief.
Vooral bij leder onderhouds middelen zien we dit erg vaak, in eerste instantie denk je “zo die stoel is goed opgeknapt” maar na verloop van tijd is het leder opeens gaan craqueleren. Grote kans dat dit dan door het onderhouds middel komt.


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer