► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Ergonomische Fauteuils

Home > Ergonomische fauteuils

Ergonomische Fauteuils

De Farstrup fauteuils worden in Denemarken door Farstrup ontwikkeld. Dit bedrijf produceert en verkoopt al decennia lang meubels voor particulieren en bedrijven.

Echt Deens meubel vakmanschap

Met het kopen van een Farstrup fauteuil zult u echt Deens vakmanschap ervaren. Het eenvoudige en tijdloze design, typisch voor de Scandinavische meubelmakerij, is ook bij de meubels van Farstrup terug te vinden. Deze meubels passen daarom erg goed bij verschillende interieurwensen en bieden allemaal een unieke vorm, veel functionaliteit, flexibiliteit en ergonomie. Kortom: een zeer hoge gebruikswaarde.

Grote keuze aan vormen en modellen

U denkt dat zo’n Scandinavisch design niets voor u is? Bekijk dan toch nog eerst even ons aanbod, want voor alle smaken en interieuren is daar zeker iets te vinden. Zo wordt de ergonomische Farstrup fauteuil Cantate op maat gemaakt uit gestoomd beukenhout. De kleur kunt u ook gemakkelijk aanpassen of u kunt een ander type stoffering kiezen. Of wat dacht u van de sta-op fauteuil Multi Plus, een bijzonder mooi en slank model met een sta-op functie en een elektrisch verstelbare rug en voetenbank.

Echt maatwerk

Een Farstrup fauteuil is echt maatwerk. Dit betekent ook dat u uw Farstrup fauteuil helemaal volgens uw behoeftes kunt laten aanpassen. Veel gevraagde bijkomende opties die wij regelmatig voor onze klanten laten installeren zijn vochtwerende kussens, elektrisch verstelbare rug- en voetenbanken of een wielenset, zodat u de thuis geen rolstoel meer nodig heeft.

10 jaar Leefcomfort garantie

Omdat wij 100% vertrouwen in de kwaliteit van Farstrup, biedt Leefcomfort bovendien een 10 jaar geldende garantie voor de gehele Farstrup collectie. Een Farstrup fauteuil is daarom een zeer duurzame fauteuil met een hoogwaardig zitcomfort.

Wij hebben meerdere Farstrup fauteuils op voorraad staan in onze showroom. Kom dus zeker langs en laat u tijdens een kopje koffie adviseren over de mogelijkheden, die deze fauteuils bieden.

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerde deur NIKU Solutions