► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Luchtmatras Luchtcomfort Superieur

Home > Luchtmatras luchtcomfort superieur
Luchtmatras Luchtcomfort Superieur
Luchtmatras Luchtcomfort Superieur
Luchtmatras Luchtcomfort Superieur
Luchtmatras Luchtcomfort Superieur
Luchtmatras Luchtcomfort Superieur
Luchtmatras Luchtcomfort Superieur

Het Luchtcomfort matras Superieur is de bekende Lucht ondersteunende matras en voorzien van een afneembare tijk met rits.

Deze tijk is gevuld met wol en erg goed ademend daarnaast is het materiaal zeer elastisch zodat er geen oppervlakte spanning optreed en het slaapcomfort erg hoog blijft.
Luchtcomfort matras Superieur is het luchtmatras van het bekende Matrair maar dan door Leefcomfort op een aantal punten verbeterd en levert deze onder de naam Luchtcomfort

Betere matras bestaat er niet!

Dit zijn grote woorden maar het “Luchtcomfort Superieur” luchtondersteunende matras maakt dat helemaal waar.

Doordat het “Luchtcomfort Superieur” luchtondersteunende matras door u in te stellen is naar de behoefte van het moment heeft u altijd het ideale matras.

Het Luchtcomfort matras Superieur zorgt er voor dat uw gehele lichaam ondersteunt wordt, dit kan geen enkele andere matras, u krijgt doordat de zware gedeeltes van uw lichaam de lucht wegdrukt naar uw holle gedeeltes (de onderrug of uw lendenen) juist op die plaatsen die daar behoefte aan hebben, een opwaartse extra ondersteuning.

Het “Luchtcomfort Superieur” luchtondersteunende matras werkt tegen:

………♣ Lage rugpijn

………♣ Nekpijn en schouderklachten

………♣ Bekkeninstabiliteit

………♣ Reumatische pijn

………♣ Fybromyalgie

………♣ Ischias

………♣ Circulatiestoornissen

………♣ Decubitus (erkend anti decubitus matras)

………♣ En is ideaal bij zwangerschap.

Daarnaast heeft het Luchtcomfort matras Superieur een ongekende lange levensduur, immers de lucht in het matras kan niet slijten terwijl iedere andere matras elke dag een stukje minder wordt.

“Luchtcomfort Superieur” luchtondersteunende matras heeft een afdeklaag van het zeer hoogwaardige koudschuim wat voor een hoog comfort gehalte en goede beluchting borg staat.

Het grootste drukpunt verlagende effect bereikt men door er voor zorg te dragen dat zoveel mogelijk delen van het lichaam op het matras drukken. De enige wijze waar dit mee bereikt kan worden is slapen op water en lucht. Een waterbed heeft naast het drukpunt verlagende effect ook zeer veel nadelen, geen van deze nadelen vindt u bij het “Luchtcomfort Superieur” lucht ondersteunende matras terug.


Lees hier de reviews over dit product

Ineke

20-01-2022 Review voor Leefcomfort

Al jaren lang hele goede service. Producten zijn heel duurzaam en betrouwbaar.

Ook levertijden zijn snel te noemen. Daar waar we verwachten op een levertijd van een week voor onze nieuwe luchtkern voor ons meer dan 10 jaar oude bed.. kwam deze al naar een dag.. Een aangename verrassing... en daardoor weer heerlijk geslapen. Dank !!

B. v P.

19-12-2021 Review voor Leefcomfort

Beste mensen van Leefcomfort
In het begin had ik best wat moeite met dit nieuwe matras. Ik was erg gehecht aan mijn oude maar deze was nu echt op. Jullie zijn toen nog een keer langs geweest bij ons en het matras weer ingesteld en sindsdien is dit het beste matras wat ik ooit hebt gehad. Jullie hadden het destijds al voor mij ingesteld en ook verteld hoe ik het moest instellen, maar ik had dit veranderd. ook mijn man, (die absoluut niks in dit matras zag) slaapt vanaf de eerste nacht geweldig. Hij is van zijn rugpijn af en heeft net als ik veel meer energie.
Erg bedankt voor dit goede advies en de service


Hartelijke groeten B. en J van P.

I. van Veldhuizen

01-06-2021 Review voor Leefcomfort

LS

Wij gebruiken deze matrassen nu bijna twintig jaar en nog steeds vinden wij het geweldig fijne matrassen. Mijn man heeft vanaf het beging dat wij dit matrassen kochten veel minder rugklachten en ook van mijn gewrichten heb ik geen last meer sinds wij dit matras hebben. Het ligt nog net zo lekker als 19 jaar geleden en het is ook lekker ligt als je het bed wil verschonen.
Na al die tijd wil ik u dit toch even laten weten.

H, van V

12-3-2019 Review voor Leefcomfort
omdat ik als beroeps chauffeur erg veel zit heb ik al jaren last van rugklachten.
Mijn zuster en zwager hebben mij dit matras aangeraden en na best lang wennen ben ik van mijn rugklachten helemaal af. het matras is erg fijn en ligt lekker.

Luchtmatras Luchtcomfort Superieur

Met voorsprong het beste matras tijk en het meest drukpunt verlagend

Door de instelbaarheid op uw handbediening, altijd en voor iedereen het juiste type matras met opwaartse ondersteuning.

Model "Superieur" is uitgevoerd met een geventileerde Vita Talalay Super latex toplaag.

Uit voorraad leverbaar, prijs is incl aflevering/verzendkosten

EXTRA KORTING verdienen? kies dan voor zelf ophalen

U kunt hieronder het matras ook direct online bestellen €1,599.00 inclusief BTW

Indien u dit wenst kunt u deze matras hieronder direct online bestellen.

Voorraad ophalen...EIGENSCHAPPEN:

Aantal comfort zones wordt volledig automatisch bepaald

Garantie volgens CBW voorwaarden

Anti allergisch behandeld

3 Jaar garantie

Geschikt voor verstelbare bodems

Hoes tijk afneembaar

Hoes tijk type: Velours met gevuld met wol

In showroom aanwezig

Verwachte levertijd: 1 á 2 weken voor de gangbare maatvoeringen

Liglengtes in cm: 190, 200, 210, 220, 230 en 240

Ligbreedtes in cm: 70, 80, 90, 100, 110, 120, 140, 160, 180, 200

Matras dikte 22 cm.

Veilige werklast 225 kg. per ligplaats.

Was temp in graden: 60

Restricties:
Genoemde prijzen zijn incl. BTW en uitgaande van het matras maat 90 x 200.
Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeve

OPTIES:

Geintergreerde Talalay Topper

Cool plus tijk

Hoofdkussens

VERSCHIL MATRAIR EN HET `LUCHTCOMFORT` MATRAS

Leefcomfort staat er om bekend nooit tevreden te zijn met bestaande producten en weet steeds weer producten te verbeteren.

Aan de kwaliteit en het ligcomfort was niets te verbeteren maar nu al weer jaren geleden hebben wij wel oplossingen bedacht waardoor het Matrair matras nog gemakkelijker in het gebruik is en waarmee er nog minder kans op storingen is.

Wij noemen dit het `LUCHTCOMFORT` matras, dit luchtmatras is leverbaar in alle uitvoeringen en maten van Matrair want dit matras wordt gewoon door Matrair vervaardigd en kost exact hetzelfde als alle Matrair matrassen.

HOE STEL IK HET MATRAS IN

Ieder mens heeft een unieke lichaamsbouw en gewicht. Naast geslacht zorgt ook leeftijd voor een uniek lichaamsprofiel. Zo zorgt bij een vrouw bijvoorbeeld de heup ervoor dat het lichaam niet recht ligt, en kan dit ’s nachts leiden tot een vervelend drukpunt. Bij een man zijn het vooral de schouders die voor drukpunten zorgen, waardoor veel mannen opstaan met een pijnlijke schouder.

Het Matrair matras helpt hierbij, door zich volledig op uw gewicht en unieke lichaamsbouw in te stellen. Hierdoor hebt u geen vervelende drukpunten meer, en ligt u mooi recht. U slaapt dus beter en staat bovendien fitter op. Zo kan uw nachtrust uw dag aanzienlijk verbeteren. Het unieke van deze matrassenlijn is dat uw zwaardere delen van uw lichaam (de heupen en schouders) de lucht in het luchtmatras weg drukken naar uw holle delen (met name uw lenden {lumbaal gedeelte} of onderrug, de dijbenen en de knieholte) zodat daar een licht opwaartse druk ontstaat en uw onderrug extra ondersteuning van het
“Luchtcomfort Superieur”” luchtondersteunende matras krijgt.

Met uitzondering van het waterbed is er geen enkele andere matras die deze unieke en zeer belangrijke eigenschap bezit. Op deze wijze wordt ook de druk verdeeld over uw totale lichaam en ontstaan er geen drukpunten. Deze matrassen behoren dan ook tot de meest drukpunt verlagende matrassen.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions