• Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten
BROCHURE

BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

THUIS DEMO

THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie?

HAAL-EN BRENGSERVICE

HAAL-EN BRENGSERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

maatwerk sta-op fauteuils

Mooie relax fauteuils met echt maatwerk vindt u uitsluitend bij Leefcomfort, er zijn nog wel enkele bedrijven die maatwerk leveren maar nooit zo uitgebreid dan Leefcomfort. Helaas zijn er ook erg veel bedrijven die beweren maatwerk te leveren maar vraag maar eens naar een aangepaste armlegger hoogte of naar een zithoogte van 56 (of meer) cm. Toch zijn wij ondanks ons specialisme niet duurder (en zelfs goedkoper) dan de gewone fabrieks relax stoelen. Wij geven 10 jaar garantie op onze fauteuils en dat kunnen wij omdat we uitsluitend eerste klas kwaliteit gebruiken. Het is niet zo bijzonder dat er fauteuils van ons die wij 20 jaar geleden verkocht hebben nog steeds dagelijks worden gebruikt.

Waarom, zult u zich afvragen, is het toch zo belangrijk dat een fauteuil als maatwerk sta-op fauteuils naar uw persoonlijke maten wordt gemaakt?
Omdat zitten de zwaarste belasting voor uw lichaam is en er door zitten echt schade aan uw lijf kan worden aangebracht is het belangrijk dat u in een relax fauteuil met een inclinerend relax systeem zit waardoor uw bekken enigszins wordt gekanteld naar de originele positie (de meeste relaxfauteuils hebben dit systeem helaas niet) . Hierdoor komen uw spieren, pezen, aders en zenuwbanen weer daar te liggen waar deze horen te liggen, wat meestal voor directe pijnverlichting zorgt. Door deze houding is uw doorbloeding weer terug naar de originele positie wat dan op zich weer helpt om klachten te verminderen of te voorkomen. Omdat de fauteuil ook geheel naar uw maten is gemaakt zult u automatisch in de juiste positie gaan zitten en blijven zitten wat ook weer helpt om klachten te voorkomen. Ook zorgt de juiste maatvoering er voor dat de doorbloeding nergens bekneld raakt en dit is wel één van de belangrijkste kenmerken om een gezond lijf te behouden. Uw schouders rusten dan op de armleggers van de fauteuil in een stand dat ze in rust zijn wat vooral de schouders zelf maar ook de nek spieren rust geven. u kunt gemakkelijker opstaan en uw rug wordt door de juiste maatvoering van zithoogte en zitdiepte in de enige goede stand, geplaatst. Bij een te lage zithouding wordt de rug als het ware opgebold en bij een te hoge zitpositie wordt de rug te ver uitgestrekt (spierspanning) en schuift u snel iets onderuit waardoor de rug juist weer inzakt. De benen rusten dan te strak tegen de zitting en de hoek van de knieën is te haaks. Een te lage rug geeft geen steun met name aan de schouder partij en nek.
Dus daarom kiest u ook voor maatwerk sta-op fauteuils, u draagt toch ook schoenen en kleding in de juiste maat?


Meer informatie Maatwerk sta-op fauteuil Loes van Leefcomfort

Maatwerk sta-op fauteuil Loes

 2.752,00  2.352,00 incl. btw.
Meer informatie Maatwerk sta-op fauteuil Lory van Leefcomfort

Maatwerk sta-op fauteuil Lory

 2.752,00  2.352,00 incl. btw.
Meer informatie Maatwerk sta-op fauteuil Love van Leefcomfort

Maatwerk sta-op fauteuil Love

 2.752,00  2.352,00 incl. btw.
Meer informatie foto_587_felicia_custom.jpg

Relaxfauteuil Felica

 2.500,00  2.200,00 incl. btw.
Meer informatie sta op fauteuil Felica van Leefcomfort

Sta op fauteuil Felica

 3.855,00  3.155,00 incl. btw.
Meer informatie Sta-op fauteuil Gerda van Leefcomfort

Sta op fauteuil Gerda

 3.925,00  3.225,00 incl. btw.
Meer informatie Sta op fauteuil Guusje van Leefcomfort

Sta op fauteuil Guusje

 3.925,00  3.225,00 incl. btw.