► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

WD-40 KRUIPOLIE

Home > Wd 40 kruipolie
WD-40 KRUIPOLIE

WD-40 KRUIPOLIE

WD-40 kruipolie is heel erg gemakkelijk en zuinig in het gebruik
Het smeert en beschermd draaipunten zoals deze in meubels voor komen.

van / voor € 17,45 € 15,99 inclusief BTW

Voorraad ophalen...

Onderhoud is belangrijk

Leefcomfort levert een grote collectie ledikanten en relax- of sta op stoelen. Voor een aantal ledikanten kunnen wij ook bijpassende kasten leveren. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze in matrassen van allerlei types. Zo hebben wij onze Bodycomfort lijn die tot op de cm. nauwkeurig in iedere maat geleverd kan worden en daarnaast een erg vriendelijke prijs kent, Ook luchtondersteunende matrassen waarbij u de minste drukpunten ervaart wat uw slaap sterk zal verbeteren en klachten van het lichaam (met name rugklachten) sterk zal doen verminderen en vaak zelfs zal doen verdwijnen.

Ook staan wij bekend om de grote keuze in gecertificeerde (door en voor de zorg goedgekeurde) hoog laag bedden waarbij wij bijna iedere maat kunnen leveren en vooral ook om onze erg mooie niet stigmatiserende hooglaag bedden. Vooral onze brede lijn met tweepersoons hooglaag verpleeg bedden is ongekend, heel erg veel keuze en mogelijkheden maar vooral omdat het geen goedkope systemen zijn die er worden gebruikt maar 100% volwaardige gecertificeerde systemen met alle mogelijkheden die een goed hooglaag bed kent. Zelfs gedeelde zijbeveiliging is bij deze bedden mogelijk. Niet voor niets gebruikt Europa’s grootste hooglaag bedden fabrikant onze één- en twee persoons hooglaag verpleeg bedden en onze gestoffeerde hooglaag bedden om deze door te verkopen aan hun klanten.

Om al deze producten goed te kunnen onderhouden hebben wij diverse onderhoud producten zoals WD-4o kruiolie zodat uw meubel een lang leven is beschoren en er fraai blijft uitzien.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions