► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Uit voorraad leverbare nieuwe hooglaag bedden

Home > Voorraad wibo bedden

Uit voorraad leverbare nieuwe hooglaag bedden

De bedden op deze pagina hebben wij nu op dit moment in voorraad en kunnen wij dus zeer snel leveren.

Wissner Bosserhoff, in de volksmond WiBo genoemd vanwege de afkorting die zij zelf gebruiken op de website, is de bekendste fabrikant van hooglaag bedden.
WiBo bedden hebben allemaal een erg goed uitgebalanceerd ontwerp en het zijn daarnaast fraaie bedden om te zien. In het gebruik voor zowel de gebruik(st)er als de zorgverlener zijn dit de beste hooglaag bedden die verkrijgbaar zijn in Europa.

Met name de ergonomie is bij de Wissner Bosserhoff bedden heel erg goed toegepast en dat is ook direct te merken. Ook technisch gezien zijn dit meer dan gewoon goede hoog laag bedden. Deze bedden hebben zelden problemen en mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan is het maar een heel klein probleempje.
Echte uitval van deze hoog laag bedden hebben wij nog nooit meegemaakt.

Leefcomfort is het verkooppunt van de Wissner Bosserhoff bedden voor Nederland en België

We werken al ruim tien jaar samen met Wissner Bosserhoff, waarvoor we soms ook zelf produceren. Zo hebben we 90 bedden voor Wissner Bosserhoff mogen voorzien van onze eigen look. Deze bedden zijn geplaatst in een zorghotel in Leiden.

Wij gebruiken de systemen van de Wissner Bosserhoff bedden ook voor onze King serie. Deze serie boxspring hooglaag bedden heeft een eigentijdse en moderne ombouw, die door Wissner Bosserhoff is goedgekeurd.

Hiermee kunnen wij ook 100 brede bedden leveren en zelfs twee persoons uitvoeringen. Dit zijn dus gecertificeerde hooglaag bedden met alle mogelijkheden en opties van een normaal hooglaag bed, maar dan wel met een vriendelijk en huiselijk uiterlijk.

Wilt u meer weten over onze Wissner Bosserhoff hooglaagbedden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions