► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Vaste Fauteuils

Home > Vaste fauteuils

Vaste Fauteuils

Een vaste fauteuil zoekt u nu niet direct bij de relaxfauteuil specialist.

Toch is dit eenvoudig te verklaren. Het is voor ons net zo gemakkelijk om een relax fauteuil te maken dan een vaste fauteuil. Immers het ontwerp hebben we al. Dit is dan ook de reden dat wij ook vaste fauteuils aanbieden. Er wordt nogal gedurig een relax- of een sta-op fauteuil verkocht met daarbij één of twee vaste stoeltjes. Zelfs moet er vaak ook nog een vaste bank bij of een bank met een relax systeem. Zo creëren zij een mooie bij elkaar passende zit combinatie met het gemak van een relax- of sta-op stoel.

Dat is dan ook de reden dat wij al onze vaste fauteuils even hier bij elkaar tonen. Zo kan men zien wat zoal de mogelijkheden zijn. Wij kunnen van iedere relax- of sta-op stoel ook een bank met relax of vast als ook een vaste fauteuil produceren. Een groot voordeel van onze vaste fauteuil is……..

dat wij deze indien gewenst geheel naar uw maten produceren. Dit doen wij zonder meerprijs uitsluitende de echt grote en kleine fauteuils kennen een kleine meerprijs. Met een echt maatwerk stoel zit u veel beter dan met een stoel die wel aardig zit. U gaat dit vooral op de lange termijn merken en uw lichaam zal u er dankbaar voor zijn. Eigenlijk is het zo vanzelf sprekend dat men in een matwerk stoel moet zitten, we dragen toch ook kleding en schoeisel in de juiste maat. Zo niet dan krijgt u eksterogen of op zijn minst een blaar.

Wij maken uw vaste fauteuil precies in die stoffering die u wenst. Wij hebben erg veel keuze in stofferingen en  wij stofferen de fauteuil ook uit in door u zelf aangeleverde stof. Uiteraard geld dit ook voor meubelleder, een pracht product maar verwacht tegenwoordig geen langere levensduur van echt leder in verhouding tot de goede meubelstoffen.

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions