► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Twee- persoons Boxspringlook Hoog Laag Bedden

Home > Tweepersoons boxspringlook hoog laag bedden

Twee- persoons Boxspringlook Hoog Laag Bedden

klik op één van de blokken om de gestoffeerde of houten uitvoeringen te zien

Voordat Leefcomfort het twee persoons hooglaagbed ontwierp bestond dit eenvoudigweg nog niet.

Leefcomfort is bij uitstek de specialist in tweepersoons hoog laag bedden. Wij hebben met behulp van diverse merken gecertificeerde hoog laag verpleeg systemen ontworpen. Zo kunnen u en uw partner weer samen slapen. Naast dat dit prettig is, is het ook erg handig. Stel dat er ‘s nachts gedraaid moet worden of er een andere vorm van zorg gewenst is, dan is er hulp bij de hand in plaats van op een andere verdieping of in een andere kamer. Juist het stigmatiserende willen wij weg hebben van deze bedden, en daar zijn wij al redelijk goed in geslaagd. Niet voor niets hebben er naast senioren en zieke mensen ook al vele jong-gehandicapten een tweepersoons hoog laag bed bij ons aangeschaft.

De tweepersoons hoog laag bedden op de markt

Na ruim 17 jaar van het ontwikkelen van tweepersoons hoog laag bed oplossingen ontkomen we er niet aan dat er anderen zijn die dit willen namaken. Gelukkig is er tot op de dag van vandaag nog niemand in geslaagd om vergelijkbare tweepersoons hoog laag bedden te ontwikkelen. De tweepersoons hoog laag bedden die nu door hen op de markt worden aangeboden hebben niet de mogelijkheid tot een gedeelde zijbeveiliging of een infuus en/of papegaai bevestigingspunt. Deze namaak hoog laag bedden gaan niet tot een behoorlijk aantal te heffen kilo’s. Ook is er geen fauteuil stand, Trendelenburg stand of anti-Trendelenburg stand en hebben geen verplichte zijdelingse matras remmen. Kortom: dit zijn geen gecertificeerde tweepersoons hoog laag bedden.

Er zijn mensen die uit onwetendheid bij een gladde verkoper of verkoop organisatie deze bedden hebben gekocht, maar zodra er zorg aan bed nodig is worden deze bedden door de zorgverstrekker geweigerd. Dan heb je dus een grote miskoop gedaan, wat erg vervelend is. Wij spreken vaak deze gedupeerden die dan bij ons alsnog een gecertificeerd boxspringlook hoog laag bed kopen

Onze gecertificeerde hoog laag bedden

Uiteraard zijn onze tweepersoons hoog laag bedden wel gecertificeerd en behoren deze aantoonbaar tot de beste hoog laag bedden van Europa. Niet voor niets leveren wij deze bedden of de eenpersoons uitvoeringen hiervan steeds vaker aan verpleeghuizen, hospices en zorghotels. Wij leveren deze bedden gratis af in geheel Nederland, België en Duitsland en plaatsen deze daar waar u ze wilt hebben.

Hieronder vindt u al onze tweepersoons hoog laag bedden, dus neem gerust een kijkje. Wilt u deze bedden in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions