► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Sta-op fauteuil Multi Plus

Home > Sta op fauteuil multi plus
Sta-op fauteuil Multi Plus
Sta-op fauteuil Multi Plus
Sta-op fauteuil Multi Plus
Sta-op fauteuil Multi Plus
Sta-op fauteuil Multi Plus

Sta-op fauteuil Multi Plus wordt naar uw wensen vervaardigd en er is heel veel mogelijk.
Bij deze collectie behoort een zeer uitgebreide lijst met opties, zo kunt u uw fauteuil precies zo laten uitvoeren zoals u dit wenst.

Maatwerk.


Het belangrijkste is de mogelijkheid om de Sta-op fauteuil Multi Plus naar uw maat te laten vervaardigen. De zithoogte, zitdiepte, de lendenondersteuning, de rughoogte, de valling van de zitting, de schuinte van de rug, de hoek tussen de zitting en de rug, alles wordt zorgvuldig naar uw maten en wensen vervaardigd. Deze collectie fauteuils blinkt uit in zitcomfort omdat de basis van deze fauteuils een veel betere anatomische vorm hebben dan gebruikelijk.

Dit is met name één van de zeer sterke punten van Farstrup. Leefcomfort heeft de kennis omtrent het lichaam en weet als geen ander het hoe en wat over het zitten. Verwen u zelf met één van de echt fraaie modellen uit de Farstrup collectie, er is er altijd wel één in uw smaak en stijl. Om de kleur en type stoffering hoeft u zich niet druk te maken, deze kan namelijk in zeer veel stofferingen en kleuren. Er is ook een bijpassende bank leverbaar en de fauteuil is ook leverbaar met een sta-op systeem.

Een goede sta-op fauteuil spaart energie, de schouders, knieën en handpalmen.

Door het opdrukken uit de stoel krijgen de schouders en handpalmen het best zwaar te verduren en krijgt men op den duur hier ook last van, daarnaast wordt er veelal ook veel kracht op de knieën uitgeoefend.

Met een goed sta-op fauteuil zoals sta-op fauteuil Multi Plus vermijd u deze problemen en omdat het op staan nu erg gemakkelijk gaat houd men ook energie over.

Gebruik uw energie zuinig

Indien mogelijk is het erg goed om deze energie te gebruiken om een stukje te lopen, hierdoor wordt de bloedsomloop geactiveerd en dat is gewoon erg belangrijk. Een goede sta-op stoel zoals sta-op fauteuil Multi Plus zorgt er voor dat op de juiste manier op uw voeten komt te staan in de precies goed hoek bij de minder goede sta-op stoelen gebeurd dit verkeerd waardoor alsnog problemen ontstaan.

Sta-op fauteuil Multi Plus

De sta-op fauteuil uit de Farstrup collectie

Een mooi, open en slank model fauteuil met een elektrisch verstelbare rug en voetenbank en een elektrisch bedienbaar sta-op systeem.

Model 5040 heeft een extra lange voetensteun.
Het bankje model Plus 5021 past in de gehele Plus line en hiermee creëert u zo een fraaie zitgroep.

Incl. gratis aflevering

€3,944.00 inclusief BTW

Voorraad ophalen...

Sta-op fauteuil Multi Plus zorgt er ook voor dat zodra u zit uw bekken wordt gekanteld, dit geeft ontlasting van het zitvlak en u krijgt een veel betere ondersteuning in de onderrug. Wij zien vaak dat bijvoorbeeld de thuiszorg of een andere zorgverstrekker een anti decubitus kussens met drukpunt verlagend schuim aanbevelen, maar dit is nu net de verkeerde oplossing. U komt te hoog te zitten waardoor de armleggers te laag zijn, waarschijnlijk komen uw voeten niet meer goed op de grond en bij gebruik van een sta-op stoel wordt de sta- op beweging verkeerd uitgevoerd.

Juist het gebruik van een goede sta-op stoel zoals, bijvoorbeeld sta-op fauteuil Multi Plus, zorgt er voor dat u al helemaal geen zit problemen krijgt omdat deze stoel zonder meerprijs op uw maat wordt gemaakt en deze is voorzien van een kantelsysteem.

Het zelfde type fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceerd zoals;

Ergonomische fauteuil
Draaifauteuil
Vaste fauteuil
Design fauteuil
Relax fauteuil

Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.

Wij leveren sta-op fauteuil Multi Plus gratis af in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km. in Duitsland.

EIGENSCHAPPEN:


10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 120 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

In showroom aanwezig? nee

Sta-op systeem mogelijk

Leverbaar met 2 motoren

Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk

Brandvertragende uitvoering mogelijk

1. Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW. 2. Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. 3. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. 4. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Wielenset voor het achterstel

Vochtwerend kussen van af

Opblaasbare lendesteun

Oplaadbare accu

Armstoffering

Gestoffeerde zijden v/d armleggers

Armstoffering met klittenband

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerde deur NIKU Solutions