► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Plus 5970

Home > Relaxfauteuil plus 5970
Relaxfauteuil Plus 5970
Relaxfauteuil Plus 5970
Relaxfauteuil Plus 5970
Relaxfauteuil Plus 5970
Relaxfauteuil Plus 5970
Relaxfauteuil Plus 5970

Relaxfauteuil Plus 5970

Relaxfauteuil Plus 5970; Nog een model uit de Farstrup Plus serie, Relaxfauteuil Plus 5970 is ook weer erg fraai vormgegeven en uiteraard met hetzelfde hoge zitcomfort niveau waar deze fauteuils al vele jaren bekend om staan. Houd u van Scandinavische vormgeving dan zou dit maar zo uw relaxstoel kunnen worden.

Relaxfauteuil Plus 5970 is ook weer een stoel van de bekende Deense fabrikant Farstrup een fabrikant die het ontwerpen en produceren van houten stoelen tot een kunst hebben verheven. De wijze waarop Farstrup de houten rompen vervaardigd is uniek, hierdoor zijn deze rompen ook ijzersterk en u krijgt dan ook 10 jaar garantie hierop.
Sommige mensen vinden deze fauteuils duur maar als u even nadenkt en bedenkt hoeveel werk er aan zo'n fauteuiltje zit en als u zich een beetje verdiept in de prijzen van het gebruikte materiaal zult u tot de conclusie komen dat het verbazend is dat men zulke mooie kwaliteitsfauteuils voor deze prijs nog kan maken. Dit geld dus ook voor Relaxfauteuil Plus 5970, echt een staaltje vakmanschap voor een heel erg nette prijs.

Bij leefcomfort bent u verzekerd van een uitgebreide garantie op uw relaxfauteuil Plus 5970 en een zeer goede service. Niet voor niets is Leefcomfort al sinds 1995 één van de belangrijkste aanbieders in relaxfauteuils zoals de relaxfauteuil Plus 5970. Leefcomfort heeft een eigen service dienst en ook de aflevering van relaxfauteuil Plus 5970 wordt door ons zelf verzorgd en is gratis.

Relaxfauteuil Plus 5970

Wilt u echt genieten, kijk dan eens naar dit model uit de Plus reeks van Farstup.
Hoe denkt u dat dit fauteuiltje bij u thuis zou staan, ziet u hem al in gedachte staan in uw favoriete hoekje in de kamer?
De stoffering fraai bijpassend bij uw andere meubels want er is meer dan genoeg keuze.
Incl. gratis aflevering in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Nu met extra korting €1,383.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Vanaf het begin zijn wij toonaangevend geweest en nog steeds worden wij constant gekopieerd.
Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt. Wij staan na al die jaren nog steeds op een eenzame 1ste plaats.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig.
Leefcomfort staat ook bekend als
bedenker van het tweepersoons hoog laag bed en de boxspring uitvoering. Ook hiermee lopen wij ver voorop en kunnen andere aanbieders niets anders doen dan trachten ons te kopiëren.
Inmiddels hebben wij de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleegbedden van Europa.
Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorgverstrekker of zorgorganisatie.

Voorraad ophalen...

Thuisdemo mogelijk

Als u dit wilt en echt serieuze interesse hebt, kunnen wij met relaxfauteuil Plus 5970 bij u komen met één van onze mobiele showrooms zodat u relaxfauteuil Plus 5970 uitvoerig kunt testen en bekijken. U kunt dan gemakkelijk een mooi in uw interieur passende stoffering uitzoeken, dit gaat zo het gemakkelijkste want u kunt ter plekke zien of dit is wat u zoekt en wat in uw interieur mooi tot zijn recht komt. Door te spelen met de kleuren is het soms verrassend als je ziet dat een kleur waar je het nooit van gedacht had de woonkamer zo mooi tot leven brengt of dat er extra warmte aan de huiskamer wordt gegeven.

Zodra uw relaxfauteuil Plus 5970 klaar is kunt u dan nog meer genieten van uw living . Gratis aflevering in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

EIGENSCHAPPEN:


10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Tot 125 kilo geschikt
Keuze uit alle type en kleuren stoffering
In showroom aanwezig
Leverbaar met 1 motor
Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
Brandvertragende uitvoering mogelijk
Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW,
prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.
Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Wielen
Vochtwerend kussen
Zitdiepte + 3 cm
Vergrendel greep aan buitenzijde
Urine beschermings hoes met afneembare stof
Eet plateau
Lectuur houder
Koffie plateau
Elektrisch verstelbare rugleuning
Handbediening bevestigd onder de armlegger
Opblaasbare lendesteun
Oplaadbare accu
Voetenbank met opbergruimte
Voetensteun
Armstoffering
Gestoffeerde zijden v/d armleggers
Armstoffering met klittenband


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions