► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960

Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960
Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960
Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960
Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960
Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960
Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960

Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960

Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960; Ergonomie wordt bij Farstrup al jarenlang met hoofdletters geschreven en dat merkt u zodra u in deze Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960 gaat zitten. Niet alleen het zitcomfort van Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960 is heel erg goed ook qua uiterlijk is dit een fraai voorbeeld van Scandinavische creativiteit.
Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960 van de firma Farstrup blinkt uit door het vakmanschap en dat is direct in alles terug te zien.

Leefcomfort is al jarenlang het vertrouwde adres voor als u echt goed wilt zitten een goede voorlichting wenst en graag niet teveel wilt betalen. Sinds 1995 zijn wij het meest gespecialiseerde bedrijf in echt maatwerk, wij hebben een erg grote collectie fauteuils en werkelijk bijna alles is bij ons mogelijk. Wij hebben als producent niet alleen verstand van de techniek maar ook van de ergonomie. Dit maakt dan ook het verschil tussen onze fauteuils en alle andere fauteuils.

Alles wat wij in eigen huis produceren zorgt voor korte lijnen, snelle productie en zeer scherpe prijzen. De klant goed voorlichten en nakomen wat je beloofd hebt maakt dat onze klanten kring door de jaren heen enorm gegroeid is en dat u onze klanten ook in de ons omringende landen kunt terug vinden. Bij leefcomfort bent u verzekerd van een uitgebreide garantie op uw relaxfauteuil Plus 5920 / 5960 en een zeer goede service. Leefcomfort heeft een eigen service dienst en ook de aflevering van relaxfauteuil Plus 5980-5940-5950 wordt door ons zelf verzorgd en is gratis.


Gratis aflevering in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.


Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960

Ergonomische Relaxfauteuil Plus 5920 / 5960.
Zeer prettige fraai gevormde armleggers en een ergonomisch gevormde rug met het ergonomische zitcomfort van Farstrup vooral door het individuele maatwerk.
Relaxfauteuil Plus 5920 heeft een afgeronde rug en model 5960 een rechthoekige rug.
Het bankje model Plus 5021 past in de gehele Plus lijn en hiermee creëert u zo een fraaie zit groep
Incl. gratis aflevering in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Vanaf €1,347.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Vanaf het begin zijn wij toonaangevend geweest en nog steeds worden wij constant gekopieerd.
Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt. Wij staan na al die jaren nog steeds op een eenzame 1ste plaats.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig.
Leefcomfort staat ook bekend als
bedenker van het tweepersoons hoog laag bed en de boxspring uitvoering. Ook hiermee lopen wij ver voorop en kunnen andere aanbieders niets anders doen dan trachten ons te kopiëren.
Inmiddels hebben wij de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleegbedden van Europa.
Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorgverstrekker of zorgorganisatie.

Voorraad ophalen...

EIGENSCHAPPEN:

10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Tot 125 kilo geschikt
Keuze uit alle type en kleuren stoffering
In showroom aanwezig
Sta-op systeem mogelijk
Leverbaar met 1 motor
Leverbaar met 2 motoren
Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
Brandvertragende uitvoering mogelijk
Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.
Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:

Wielen
Vochtwerend kussen
Zitdiepte - 2 cm
Zitdiepte -3 cm.
Vergrendel greep aan buitenzijde
Urine beschermings hoes met afneembare stof
Eet plateau
Lectuur houder
Koffie plateau
Elektrisch verstelbare rugleuning
Handbediening bevestigd onder de armlegger
Opblaasbare lendesteun
Oplaadbare accu Elektrische sta-op hulp (zitlift)
Elektrisch verstelbare rug en sta op hulp
Handrem
Voetenbank met opbergruimte
Voetensteun
Armstoffering
Gestoffeerde zijden v/d armleggers
Armstoffering met klittenband

Interesse in een thuisdemo?

Als u dit wilt en echt serieuze interesse hebt, kunnen wij met relaxfauteuil Plus 5920 / 5960 bij u komen met één van onze mobiele showrooms zodat u relaxfauteuil Plus 5920 / 5960 uitvoerig kunt testen en bekijken. U kunt dan gemakkelijk een mooi in uw interieur passende stoffering uitzoeken, dit gaat zo het gemakkelijkste want u kunt ter plekke zien of dit is wat u zoekt en wat in uw interieur mooi tot zijn recht komt.
Door te spelen met de kleuren is het soms verrassend als je ziet dat een kleur waar je het nooit van gedacht had de woonkamer zo mooi tot leven brengt of dat er extra warmte aan de huiskamer wordt gegeven. Zodra uw relaxfauteuil Plus 5920 / 5960 klaar is kunt u dan nog meer genieten van uw living .

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerde deur NIKU Solutions