► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080

Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080
Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080
Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080

Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080

Een relax fauteuil in een fraai licht design met een zithoogte die op u is afgestemd. De fraaie slanke lijnen van relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 die voor u worden uitgevoerd in een moderne of juist in een klassieke stoffering.
Genieten van kwaliteit voor lichaam en geest. model 5060 heeft een voetensteun in standaard lengte en model 5080 is uitgevoerd met een extra lange voetensteun.

Het bankje model Plus 5021 past in de gehele Plus lijn en hiermee creërt u zo een fraaie zit groep. Niet alleen het zitcomfort van Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 is heel erg goed ook qua uiterlijk is dit een fraai voorbeeld van Scandinavische creativiteit. Deze fauteuils van de firma Farstrup blinken uit door het vakmanschap en dat is direct in alles terug te zien bij de Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080.

Leefcomfort is al jarenlang het vertrouwde adres voor als u echt goed wilt zitten een goede voorlichting wenst en graag niet teveel wilt betalen. Sinds 1995 zijn wij het meest gespecialiseerde bedrijf in echt maatwerk, wij hebben een erg grote collectie fauteuils en werkelijk bijna alles is bij ons mogelijk.
Wij hebben als producent niet alleen verstand van de techniek maar ook van de ergonomie. Dit maakt dan ook het verschil tussen onze fauteuils en alle andere fauteuils.

Alles in eigen huis produceren zorgt voor korte lijnen, snelle productie en zeer scherpe prijzen. De klant goed voorlichten en nakomen wat je beloofd hebt maakt dat onze klanten kring door de jaren heen enorm gegroeid is en dat u onze klanten ook in de ons omringende landen kunt terug vinden.

Bij leefcomfort bent u verzekerd van een uitgebreide garantie op uw relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 en een zeer goede service. Leefcomfort heeft een eigen service dienst en ook de aflevering van relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 wordt door ons zelf verzorgd en is gratis.

Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080

Relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 is het best verkochte model uit de Farstrup reeks, zeker niet alleen door de gunstige prijs maar vooral vanwege het uiterlijk en het erg goede zitcomfort.
De plus reeks omvat een hele serie aan varianten zodat er altijd wel een Plus uitvoering is die aan uw wensen geheel voldoet.
Incl. gratis aflevering in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Vanaf €2,022.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Vanaf het begin zijn wij toonaangevend geweest en nog steeds worden wij constant gekopieerd.
Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt. Wij staan na al die jaren nog steeds op een eenzame 1ste plaats.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig.
Leefcomfort staat ook bekend als
bedenker van het tweepersoons hoog laag bed en de boxspring uitvoering. Ook hiermee lopen wij ver voorop en kunnen andere aanbieders niets anders doen dan trachten ons te kopiëren.
Inmiddels hebben wij de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleegbedden van Europa.
Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorgverstrekker of zorgorganisatie.

Voorraad ophalen...

Behoefte aan een thuisdemo?

Als u dit wilt en echt serieuze interesse hebt, kunnen wij met relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 bij u komen met één van onze mobiele showrooms zodat u relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 uitvoerig kunt testen en bekijken. U kunt dan gemakkelijk een mooi in uw interieur passende stoffering uitzoeken, dit gaat zo het gemakkelijkste want u kunt ter plekke zien of dit is wat u zoekt en wat in uw interieur mooi tot zijn recht komt.

Door te spelen met de kleuren is het soms verrassend als je ziet dat een kleur waar je het nooit van gedacht had de woonkamer zo mooi tot leven brengt of dat er extra warmte aan de huiskamer wordt gegeven.
Zodra uw relaxfauteuil Plus 5060 / 5080 klaar is kunt u dan nog meer genieten van uw huis.

Gratis aflevering in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.


EIGENSCHAPPEN:


10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 125 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

In showroom aanwezig

Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk

Brandvertragende uitvoering mogelijk


OPTIES:

Wielen

Vochtwerend kussen

Vergrendel greep aan buitenzijde

Eet plateau

Lectuur houder

Koffie plateau

Synchroon verstelbare rugleuning, zitting, voetensteun (1 motor)

Handbediening bevestigd onder de armlegger

Opblaasbare lendesteun

Oplaadbare accu

Afzonderlijk verstelbare rugleuning, zitting, voetensteun (2 motor)

Armstoffering van af

Armstoffering met klittenband

Gestoffeerde zijden

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions