► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Cantate (Farstrup)

Home > Relaxfauteuil cantate
Relaxfauteuil Cantate (Farstrup)
Relaxfauteuil Cantate (Farstrup)
Relaxfauteuil Cantate (Farstrup)
Relaxfauteuil Cantate (Farstrup)

Relaxfauteuil Cantate (Farstrup)

Realaxfauteuil Cantate van Farstrup is gemaakt van gestoomd beuken. Een erg fijne relaxstoel om jarenlang van te genieten. Waarom zou u niet lekker mogen zitten? U hebt het vast wel verdient om te genieten van uw eigen stoel.

Cantate heeft zeer prettige fraai gevormde armleggers en een ergonomisch gevormde afgeronde rug met het zitcomfort waar Farstrup bekend om staat, niet in de laatste plaats door het individuele maatwerk.

Incl. gratis aflevering in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Vanaf € 1.943,00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Vanaf het begin zijn wij toonaangevend geweest en nog steeds worden wij constant gekopieerd.
Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt. Wij staan na al die jaren nog steeds op een eenzame 1ste plaats.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig.
Leefcomfort staat ook bekend als
bedenker van het tweepersoons hoog laag bed en de boxspring uitvoering. Ook hiermee lopen wij ver voorop en kunnen andere aanbieders niets anders doen dan trachten ons te kopiëren.
Inmiddels hebben wij de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleegbedden van Europa.
Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorgverstrekker of zorgorganisatie.

Voorraad ophalen...

EIGENSCHAPPEN:

10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 125 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

In showroom aanwezig

Leverbaar met 1 motor

Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk

Brandvertragende uitvoering mogelijk

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW
Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:


Vochtwerend kussen

Zitdiepte + 3 cm

Vergrendel greep aan buitenzijde

Elektrisch verstelbare rugleuning

Opblaasbare lendesteun

Voetenbank met opbergruimte

Voetensteun

Armstoffering

Gestoffeerde zijden v/d armleggers

Armstoffering met klittenband

Leefcomfort is al jarenlang Farstrup dealer

Niet voor niets is Leefcomfort al sinds 1995 één van de belangrijkste aanbieders in relaxfauteuils zoals de relaxfauteuil Cantate. Leefcomfort heeft een eigen service dienst en ook de aflevering van relaxfauteuil Cantate wordt door ons zelf verzorgd en is gratis. Als u dit wilt en echt serieuze interesse hebt, kunnen wij met relaxfauteuil Cantate bij u komen met één van onze mobiele showrooms zodat u relaxfauteuil Cantate uitvoerig kunt testen en bekijken.

U kunt dan gemakkelijk een mooi in uw interieur passende stoffering uitzoeken, dit gaat zo het gemakkelijkste want u kunt ter plekke zien of dit is wat u zoekt en wat in uw interieur mooi tot zijn recht komt. Door te spelen met de kleuren is het soms verrassend als je ziet dat een kleur waar je het nooit van gedacht had de woonkamer zo mooi tot leven brengt of dat er extra warmte aan de huiskamer wordt gegeven.

Zodra uw relaxfauteuil Cantate klaar is kunt u dan nog meer genieten van uw living . Gratis aflevering in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions