► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Casa (Farstrup)

Home > Relax fauteuil casa serie
Relaxfauteuil Casa (Farstrup)
Relaxfauteuil Casa (Farstrup)
Relaxfauteuil Casa (Farstrup)
Relaxfauteuil Casa (Farstrup)
Relaxfauteuil Casa (Farstrup)
Relaxfauteuil Casa (Farstrup)

Relaxfauteuil Casa (Farstrup)

Relaxfauteuil Casa serie 5197 zijn modellen van de bekende Deense Farstrup collectie. Deze fabriek maakt zijn fraaie houten stoelen naar uw maten en wensen.

De wijze waarop Farstrup de houten rompen vervaardigd is uniek, hierdoor zijn deze rompen ook ijzersterk en u krijgt dan ook 10 jaar garantie hierop. Sommige mensen vinden deze fauteuils duur maar als u even nadenkt en bedenkt hoeveel werk er aan zo'n fauteuiltje zit en als u zich een beetje verdiept in de prijzen van het gebruikte materiaal zult u tot de conclusie komen dat het verbazend is dat men zulke mooie kwaliteitsfauteuils voor deze prijs nog kan maken.

Er is een uitgebreide lijst met opties en mogelijkheden om relaxfauteuil Casa helemaal naar uw zin te maken. Deze collectie fauteuils blinkt uit in zitcomfort omdat de basis van relaxfauteuil Casa een veel betere anatomische vorm hebben dan gebruikelijk. Om de kleur en type stoffering hoeft u zich niet druk te maken, deze kan namelijk in zeer veel stofferingen en kleuren. Relaxfauteuil Casa is ook leverbaar met een sta-op systeem. Er is ook een bijpassende bank leverbaar.

Kom eens in onze 1500 m² grote showroom kijken naar een echte Farstrup stoel. U vindt bij ons altijd wel een echt fijne stoel naar uw keuze of het nu om Relaxfauteuil Casa gaat of één van onze andere fauteuils, wij hebben volop keuze en de prijzen zijn verrassend lager dan bij andere aanbieders. Leefcomfort is het bedrijf met de langste ervaring zodra het op echt goed zitten en maatwerk aankomt, wij willen graag deze ervaring met u delen zodat u ook nog beter en fijner kunt zitten dan anders.

Onze mensen werken al heel erg lang bij ons en hebben echt verstand van zaken. Ook onze service gaat veel verder net als onze uitgebreide garantie. Dit zijn stuk voor stuk goede redenen om eens bij ons te komen ervaren wat wij onder comfort en service verstaan. Bij leefcomfort bent u verzekerd van een uitgebreide garantie op uw relaxfauteuil Casa een zeer goede service.

Relaxfauteuil Casa (Farstrup)

Wilt u echt genieten, kijk dan eens naar dit model Casa van Farstrup.
Hoe denkt u dat dit fauteuiltje bij u thuis zou staan, ziet u hem al in gedachte staan in uw favoriete hoekje in de kamer?
De stoffering fraai bijpassend bij uw andere meubels want er is meer dan genoeg keuze.
Incl. gratis aflevering in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Vanaf €1,519.00 inclusief BTW

Leefcomfort produceert al sinds 1995 maatwerk oplossingen. Hiermee is dit de oudste maatwerk specialist op fauteuil gebied. Vanaf het begin zijn wij toonaangevend geweest en nog steeds worden wij constant gekopieerd.
Wij blijven ons steeds vernieuwen en bieden dan ook modellen aan die u nergens anders tegenkomt. Wij staan na al die jaren nog steeds op een eenzame 1ste plaats.
Al onze fauteuils kunnen wij leveren met of zonder relax systeem, met een sta-op systeem, met een draaivoet, elektrisch bediend of handmatig.
Leefcomfort staat ook bekend als
bedenker van het tweepersoons hoog laag bed en de boxspring uitvoering. Ook hiermee lopen wij ver voorop en kunnen andere aanbieders niets anders doen dan trachten ons te kopiëren.
Inmiddels hebben wij de meest uitgebreide collectie erg fraaie en niet stigmatiserende één- en tweepersoons hoog laag verpleegbedden van Europa.
Bij alle hooglaag bedden die wij produceren en/of leveren krijgt u een ISO certificaat zodat u nooit problemen kunt krijgen met een eventuele zorgverstrekker of zorgorganisatie.

Voorraad ophalen...

EIGENSCHAPPEN:

10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Tot 125 kilo geschikt

Keuze uit alle type en kleuren stoffering

Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk

Brandvertragende uitvoering mogelijk

Sta-op systeem mogelijk

Leverbaar met 1 motor

Leverbaar met 2 motoren

Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk

Brandvertragende uitvoering mogelijk

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW,
Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.

OPTIES:


Voetensteun

Handgrepen

Wielen

Vochtwerend kussen

Zitdiepte - 2 cm

Zitdiepte -3 cm.

Vergrendel greep aan buitenzijde

Urine beschermings hoes met afneembare stof

Eet plateau

Lectuur houder

Koffie plateau

Elektrisch verstelbare rugleuning

Handbediening bevestigd onder de armlegger

Opblaasbare lendesteun

Oplaadbare accu

Elektrische sta-op hulp (zitlift)

Elektrisch verstelbare rug en sta op hulp

Handrem

Voetenbank met opbergruimte

Voetensteun

Armstoffering

Gestoffeerde zijden v/d armleggers

Armstoffering met klittenband

Extra armstoffering

Leefcomfort is al jarenlang Farstrup dealer

Niet voor niets is Leefcomfort al sinds 1995 één van de belangrijkste aanbieders in relaxfauteuils zoals de relaxfauteuil Casa. Leefcomfort heeft een eigen service dienst en ook de aflevering van relaxfauteuil Casa wordt door ons zelf verzorgd en is gratis. Als u dit wilt en echt serieuze interesse hebt, kunnen wij met relaxfauteuil Casa bij u komen met één van onze mobiele showrooms zodat u relaxfauteuil Casa uitvoerig kunt testen en bekijken.

U kunt dan gemakkelijk een mooi in uw interieur passende stoffering uitzoeken, dit gaat zo het gemakkelijkste want u kunt ter plekke zien of dit is wat u zoekt en wat in uw interieur mooi tot zijn recht komt. Door te spelen met de kleuren is het soms verrassend als je ziet dat een kleur waar je het nooit van gedacht had de woonkamer zo mooi tot leven brengt of dat er extra warmte aan de huiskamer wordt gegeven.

Zodra uw relaxfauteuil Casa klaar is kunt u dan nog meer genieten van uw living . Gratis aflevering in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions