► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Order van Nederlands zorghotel voor 90 gestoffeerde hoog laag bedden

Home > Order van nederlands zorghotel voor 90 gestoffeerde hoog laag bedden

Leefcomfort

Drs. W. van Royenstraat 1
3871 AN Hoevelaken
Tel.: qqqqqqq033-489 33 89
E-mail:  qqqqqklik om te mailen
KvK nr.: qqqqq74498703

Openingstijden showroom:

Maandag: qqqAlleen op afspraak.
Dinsdag: qqqq10:00 / 17:00 uur.
Woensdag: qqAlleen op afspraak.
Donderdag:qq10:00 / 17:00 uur.
Vrijdag: qqqqq10:00 / 17:00 uur.
Zaterdag: qqq10:00 / 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Bezoek op afspraak gaat voor
winkelbezoek zonder afspraak.

Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  

Order van Nederlands zorghotel voor 90 gestoffeerde hoog laag bedden

Tweepersoons uitvoering

Wij kregen deze opdracht via onze hoog laag bedden fabrikant waar wij al meer dan 10 jaar mee samenwerken. Het was bij hun bekend dat wij hun gecertificeerde hooglaag bedden ombouwen naar fraaie en zeer huiselijke hoog laag bedden. De klant Topaz Revitel wilde graag een luxe huiselijke uitstraling maar de bedden moesten ook grootschalig kunnen worden ingezet. Ook hygiënisch hadden zij uiteraard zo hun eisen.

De eigenlijke verkoop verliep dan ook geheel via onze hoog laag bedden fabrikant. De persoon die verantwoordelijk was voor de inrichting en het design binnen Topaz Revitel heeft ook met ons contact gehad zodat wij de mogelijk- en onmogelijkheden konden aangeven. Uiteindelijk resulteerde dit in de opdracht om deze 90 Huiselijke hoog laag bedden uit te voeren zoals wij dit al jaren doen.

Men koos als stoffering een skay soort in een oranje rode kleur en de gedeelde zijbeveiliging werd in een fraaie houtkleur uitgevoerd. Het feitelijke ombouwen van de hoog laag frames naar de huiselijke hoog laag bedden Leefcomfort uitvoering hebben wij ter plekke gedaan.

Onze huiselijke hoog laag bedden gecombineerd met de inrichting, de vloerbedekking en het overige meubilair zorgt voor de gewenste hotel uitstraling.

Leefcomfort bouwt dit type bed al meer dan 15 jaar en deze bedden worden niet alleen aangeschaft door mensen die een hoog laag bed nodig hebben omdat zij ziek zijn. Deze huiselijke hoog laag bedden worden ook veelvuldig aangeschaft omdat dit bed luxe mogelijkheden heeft die het duurste bed of boxspring niet kent.

De prijsstelling is ook erg interessant en goed vergelijkbaar met luxe boxsprings of ledikanten. Dit is mede één van de redenen waarom dit type bed zo geliefd is. Wij produceren deze huiselijke hoog laag bedden als één- en tweepersoons uitvoering en u hebt volop keuze in stofferings mogelijkheden. Indien gewenst kunt u hier meer zien van deze collectie en de mogelijkheden

Foto 1 & 2; Opbouwen door Leefcomfort van 90 stuks huiselijke hoog laag bedden.

Foto 3; Deze rij is klaar om naar de hotelkamers verplaatst te worden

© 2021 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions