► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Boxspring 2- persoons King serie hooglaag bedden

Home > King serie tweepersoons hoog laag bedden

Boxspring 2- persoons King serie hooglaag bedden


Het Wissner Bosserhoff Sentida SC hooglaagsysteem kan worden uitgevoerd in 3 varianten:

King Richard: Hierbij is zowel het hoofd- als het voetbord laag uitgevoerd, de matras komt overal boven de omranding uit.

King Arthur: Hierbij is het hoofdbord 80 cm hoog en het voetbord 50 cm hoog. De bovenzijden van de borden zijn rechthoekig en vlak.

King Darius: Hierbij is het hoofdbord 80 cm hoog en het voetbord 50 cm hoog. De bovenzijden van de borden zijn rond.

Indien u een andere maat hoofd- of voetbord wenst: Dit is geen probleem, in onze werkplaats produceren we alles naar uw wens!

2 Persoons "King of Queens" boxspringlook hooglaagbedden

Hier vindt u onze 2 Persoons King of Queens boxspringlook hooglaagbedden.

Onze 2 Persoons King of Queens boxspringlook hooglaagbedden kunt u in diverse lengten en lig breedtes verkrijgen. U kunt kiezen uit 200 cm. lig lengte, 210 cm. lig lengte en 220 cm. lig lengte. In bijzondere gevallen kunnen wij ook nog langere uitvoeringen produceren. Wij leveren deze “King of Queens” boxspringlook hooglaagbedden in 180 breed en in 200 breed . Wij hebben 3 verschillende modellen ontworpen, model King Arthur, Model King Darius en model King Richard.

Bij deze collectie boxspringlook-hooglaagbedden is gebruikt gemaakt van het Sentida SC hooglaag systeem.

Dit hooglaag systeem is in alle standen van het bed te verrijden en voorzien van een elektrisch verstelbaar hoofd- en beengedeelte. Ook zijn deze hooglaag bedden standaard uitgerust met de Trendelenburg en anti-Trendelenburg functie.

Al deze hooglaag bedden zijn verrijdbaar en uitrijd baar. U hebt de keuze om het hooglaag gedeelte uit te voeren met gedeelde zijbeveiliging of niet. Voor onze 2 persoons “King of Queens” boxspringlook hooglaagbedden gebruiken wij de hooglaag systemen van Wissner Bosserhoff. Dit zijn de meest verkochte hoog laag bedden in Europa. En dit zijn niet voor niets de meest verkochte verpleegbedden.

Er bestaan allerlei namen voor dit type bed.

Namen zoals seniorenbedden, verpleegbedden, hooglaagbedden, ziekenhuisbedden, zorgbedden, hospitaalbedden of thuiszorgbedden. Maar hoe we het bed ook noemen dit type bed is geschikt voor iedereen.

Het bed heeft dus de mogelijkheid om het bed verticaal omhoog te laten komen. Dit maakt het bed samen met de andere mogelijkheden geschikt als een bed waarbij men zorg kan verlenen aan de gebruik(st)er.

Dit kan dus interessant zijn voor iedereen. Dat kan dus een senior  zijn maar net zo goed een nog jong iemand. Dit is afhankelijk van de reden waarom men een dergelijk bed bezit of koopt.  Hoe dan ook er is altijd sprake van zorg aan bed of de kans bestaat dat vroeg of later er zorg aan bed nodig zal zijn. Is dit het geval let dan in ieder geval er op dat wat u ook koopt het bed gecertificeerd is. Heeft het bed deze erkenning niet dan loopt u de kans dat een zorgverstrekker het bed weigert. U zult dan alsnog een gecertificeerd bed moeten aanschaffen.

Ook worden deze bedden steeds meer aangeschaft om van de extra luxe mogelijkheden die deze bedden hebben, te kunnen genieten, zonder dat men specifiek een verpleegbed nodig heeft.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions