► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Boxspring 2- persoons King serie hooglaag bedden

Home > King serie tweepersoons hoog laag bedden

Boxspring 2- persoons King serie hooglaag bedden


SEN 01
betekent dat dit een Sentida 1 hooglaag systeem is wat alleen in de laagste stand is te verrijden. De wielen om te verrijden zijn niet zichtbaar. Met de handbediening laat u de wielen tevoorschijn komen.
SEN 05 betekent dat dit een Sentida 5 hooglaag systeem is wat in iedere stand verrijdbaar is, dus ook in de hoogste stand. Bij dit systeem zijn de wielen per set centraal geremd en zijn de wielen verborgen in een fraaie wielkap.
SEN 06 betekent dat dit een Sentida 6 hooglaag systeem is wat in iedere stand verrijdbaar is en uitgevoerd met grotere wielen welke centraal zijn geremd. deze wielen zijn goed zichtbaar. Met deze grotere wielen kunt u dit bed het gemakkelijkst verplaatsen Deze bedden worden voornamelijk in de meer professionele zorg ingezet.

2 Persoons "King of Queens" boxspringlook hooglaagbedden

Hier vindt u onze 2 Persoons King of Queens boxspringlook hooglaagbedden.

Onze 2 Persoons King of Queens boxspringlook hooglaagbedden kunt u in diverse lengten en lig breedtes verkrijgen. U kunt kiezen uit 200 cm. lig lengte, 210 cm. lig lengte en 220 cm. lig lengte. In bijzondere gevallen kunnen wij ook nog langere uitvoeringen produceren. Wij leveren deze “King of Queens” boxspringlook hooglaagbedden in 180 breed en in 200 breed . Wij hebben 3 verschillende modellen ontworpen, model King Arthur, Model King Darius en model King Richard.

Ook hebt u keuze uit 3 verschillende systemen, ieder met zijn eigen bijzondere eigenschappen.

  1. 1 Het SEN 1 extra laag systeem met Trendelenburg en Anti- Trendelenburg stand. Alleen in de laagste stand verrijdbaar.

    2 Het SEN 5 extra lage systeem met Trendelenburg en Anti- Trendelenburg stand. In alle hoogte instellingen verrijdbaar op verborgen wielen.

    3 Het SEN 6 extra lage systeem met Trendelenburg en Anti- Trendelenburg stand. In alle hoogte instellingen verrijdbaar op grote wielen.

Al deze hooglaag bedden zijn verrijdbaar en uitrijd baar. U hebt de keuze om het hooglaag gedeelte uit te voeren met gedeelde zijbeveiliging of niet. Voor onze 2 persoons “King of Queens” boxspringlook hooglaagbedden gebruiken wij de hooglaag systemen van Wissner Bosserhoff. Dit zijn de meest verkochte hoog laag bedden in Europa. En dit zijn niet voor niets de meest verkochte verpleegbedden.

Er bestaan allerlei namen voor dit type bed.

Namen zoals seniorenbedden, verpleegbedden, hooglaagbedden, ziekenhuisbedden, zorgbedden, hospitaalbedden of thuiszorgbedden. Maar hoe we het bed ook noemen dit type bed is geschikt voor iedereen.

Het bed heeft dus de mogelijkheid om het bed verticaal omhoog te laten komen. Dit maakt het bed samen met de andere mogelijkheden geschikt als een bed waarbij men zorg kan verlenen aan de gebruik(st)er.

Dit kan dus interessant zijn voor iedereen. Dat kan dus een senior  zijn maar net zo goed een nog jong iemand. Dit is afhankelijk van de reden waarom men een dergelijk bed bezit of koopt.  Hoe dan ook er is altijd sprake van zorg aan bed of de kans bestaat dat vroeg of later er zorg aan bed nodig zal zijn. Is dit het geval let dan in ieder geval er op dat wat u ook koopt het bed gecertificeerd is. Heeft het bed deze erkenning niet dan loopt u de kans dat een zorgverstrekker het bed weigert. U zult dan alsnog een gecertificeerd bed moeten aanschaffen.

Ook worden deze bedden steeds meer aangeschaft om van de extra luxe mogelijkheden die deze bedden hebben, te kunnen genieten, zonder dat men specifiek een verpleegbed nodig heeft.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions