► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

King serie, éénpersoons hoog laag bedden

Home > King serie eenpersoons hoog en laag bed

King serie, éénpersoons hoog laag bedden

Het Wissner Bosserhoff hooglaagsysteem kan worden uitgevoerd in 3 varianten:

King Richard: Hierbij is zowel het hoofd- als het voetbord laag uitgevoerd, de matras komt overal boven de omranding uit.

King Arthur: Hierbij is het hoofdbord 80 cm hoog en het voetbord 50 cm hoog. De bovenzijden van de borden zijn rechthoekig en vlak.

King Darius: Hierbij is het hoofdbord 80 cm hoog en het voetbord 50 cm hoog. De bovenzijden van de borden zijn rond.

Indien u een andere maat hoofd- of voetbord wenst: Dit is geen probleem, in onze werkplaats produceren we alles naar uw wens!

Er bestaan allerlei namen voor dit type bed.

Namen zoals seniorenbedden, verpleegbedden, hooglaagbedden, ziekenhuisbedden, zorgbedden, hospitaalbedden of thuiszorgbedden. Maar hoe we het bed ook noemen dit type bed is geschikt voor iedereen.

Het bed heeft dus de mogelijkheid om het bed verticaal omhoog te laten komen. Dit maakt het bed samen met de andere mogelijkheden geschikt als een bed waarbij men zorg kan verlenen aan de gebruik(st)er.

Dit kan dus interessant zijn voor iedereen. Dat kan dus een senior zijn maar net zo goed een nog jong iemand. Dit is afhankelijk van de reden waarom men een dergelijk bed bezit of koopt. Hoe dan ook er is altijd sprake van zorg aan bed of de kans bestaat dat vroeg of later er zorg aan bed nodig zal zijn. Is dit het geval let dan in ieder geval er op dat wat u ook koopt het bed gecertificeerd is. Heeft het bed deze erkenning niet dan loopt u de kans dat een zorgverstrekker het bed weigert. U zult dan alsnog een gecertificeerd bed moeten aanschaffen.

Ook worden deze bedden steeds meer aangeschaft om van de extra luxe mogelijkheden die deze bedden hebben, te kunnen genieten, zonder dat men specifiek een verpleegbed nodig heeft.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions