► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

King serie, éénpersoons hoog laag bedden

Home > King serie eenpersoons hoog en laag bed

King serie, éénpersoons hoog laag bedden

SEN 01 betekent dat dit een Sentida 1 hooglaag systeem is wat alleen in de laagste stand is te verrijden. De wielen om te verrijden zijn niet zichtbaar. Met de handbediening laat u de wielen tevoorschijn komen.
SEN 05 betekent dat dit een Sentida 5 hooglaag systeem is wat in iedere stand verrijdbaar is, dus ook in de hoogste stand. Bij dit systeem zijn de wielen per set centraal geremd en zijn de wielen verborgen in een fraaie wielkap.
SEN 06 betekent dat dit een Sentida 6 hooglaag systeem is wat in iedere stand verrijdbaar is en uitgevoerd met grotere wielen welke centraal zijn geremd. deze wielen zijn goed zichtbaar. Met deze grotere wielen kunt u dit bed het gemakkelijkst verplaatsen Deze bedden worden voornamelijk in de meer professionele zorg ingezet

Er bestaan allerlei namen voor dit type bed.

Namen zoals seniorenbedden, verpleegbedden, hooglaagbedden, ziekenhuisbedden, zorgbedden, hospitaalbedden of thuiszorgbedden. Maar hoe we het bed ook noemen dit type bed is geschikt voor iedereen.

Het bed heeft dus de mogelijkheid om het bed verticaal omhoog te laten komen. Dit maakt het bed samen met de andere mogelijkheden geschikt als een bed waarbij men zorg kan verlenen aan de gebruik(st)er.

Dit kan dus interessant zijn voor iedereen. Dat kan dus een senior zijn maar net zo goed een nog jong iemand. Dit is afhankelijk van de reden waarom men een dergelijk bed bezit of koopt. Hoe dan ook er is altijd sprake van zorg aan bed of de kans bestaat dat vroeg of later er zorg aan bed nodig zal zijn. Is dit het geval let dan in ieder geval er op dat wat u ook koopt het bed gecertificeerd is. Heeft het bed deze erkenning niet dan loopt u de kans dat een zorgverstrekker het bed weigert. U zult dan alsnog een gecertificeerd bed moeten aanschaffen.

Ook worden deze bedden steeds meer aangeschaft om van de extra luxe mogelijkheden die deze bedden hebben, te kunnen genieten, zonder dat men specifiek een verpleegbed nodig heeft.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions