► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Gecertificeerde 2-persoons hooglaag bedden

Home > Gecertificeerde 2 persoons hooglaag bedden
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:. 033-489 33 89
E-mail: info@leefcomfort.nl
KvK nr. 85987069

KOM NAAR HOEVELAKEN
1. De grootste showroom
2. Met de meeste keuze

3. Eigen productie
4. Geen aanbetaling
5. Voor zorg en particulier
6. Uitsluitend goedgekeurde bedden

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Tweepersoons huiselijk hoog laag bed

Je zult maar opeens een spierziekte of iets dergelijks krijgen.

Leefcomfort is de bedenker van het 2- persoons hooglaagbed. Hiervoor bestonden er GEEN twee persoons hooglaag bedden.

Dat is niet alleen voor diegene die het overkomt een ramp maar ook zeker voor zijn of haar partner.

Het gevolg is dan ook dat samen slapen niet meer zal kunnen. En vaak is het zelfs zo dat de één boven en de andere beneden slaapt.

Met dit uitgangspunt hebben wij jaren geleden allerlei tweepersoons slaap oplossingen bedacht, zodat men toch weer samen kan slapen. Want het lijkt vrij simpel maar er bestaan geen echte tweepersoons hoog laag bedden. De hooglaag bedden wereld is nog altijd gericht op de zieken- en verpleeghuizen. Keuze uit 1 kleur en wilt u er 100 of 500 stuks. Daarom hebben wij zelf mooie en gecertificeerde oplossingen, gewoon per stuk en in allerlei kleuren.

Wij hebben het tweepersoons Belletto bed bedacht welke nu ook al weer jaren door Belletto zelf wordt geleverd maar dan duurder dan onze uitvoering en ons tweepersoons Belletto bed kan altijd weer gemakkelijk terug gebouwd worden naar twee éénpersoons uitvoering. Een poosje daarna hebben wij een tweepersoons huiselijk hoog laag bed wat gestoffeerd is ontworpen. Deze bedden hebben wij in diverse uitvoeringen en noemen wij onze “King” serie. Enkele jaren geleden hebben wij daar ook nog eens onze Forest serie aan toegevoegd. De Forest bestaat uit Massief eiken of beuken houten beden met een hoog laag systeem.

Bij al onze bedden is het mogelijk om één zijde als partner bed uit te voeren met een elektrisch verstelbare lattenbodem en de andere zijde met een GECERTIFICEERD hoog laag systeem. Een gecertificeerd hooglaag bed voldoet aan alle eisen die een eventuele zorgverlener of zorgverstrekker daaraan stelt. Zo bent u er zeker van dat het geïnvesteerde bedrag niet na verloop van tijd weggegooid geld blijkt te zijn wat vaak bij andere oplossingen met losse inzet bedden of hoog laag inzet bodems wel het geval is.

Een tweepersoons huiselijk hoog laag bed wat is gestoffeerd heeft veel voordelen ten opzichte van een houten uitvoering.

Een tweepersoons huiselijk hoog laag bed wat is gestoffeerd zal veel minder snel beschadigen en is ook weer gemakkelijk te herstofferen. Daarnaast is het veel gemakkelijker om in een bestaand interieur een stof kleur te combineren dan een hout kleur. En er zijn altijd een beperkt aantal houtkleuren tegenover een zeer groot scala aan stofferings kleuren. Daarnaast hebben wij ook een serie prachtige incontinentie bestendige stoffen. In hout gaat juist incontinentie intrekken en al krijg je het schoon de lucht raak je niet kwijt.

Een tweepersoons hooglaag bed kan zelfs een romantische uitstraling hebben zoals u dit in deze foto kunt terugzien. U hebt bij de King serie de keuze of u een gedeelde zijbeveiliging wil of niet. De hoog laag bedden uit de King serie zijn uitrijdbaar wat het op maken van het bed sterk vereenvoudigd als ook het stofzuigen.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions