► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Bedankt brochure opvragen

Home > Bedankt brochure opvragen
LEES WAT ANDEREN OVER ONS SCHRIJVEN

Leefcomfort BV

Drs. W. van Royenstraat 1b
3871 AN Hoevelaken
Tel:.  Qqqqqq 033-489 33 89
E-mail: qqgqq klik om te mailen
KvK nr. Qqiqq 85987069

Openingstijden showroom:

Maandag: qq Alleen op afspraak.
Dinsdag: qqq 10:00 tot 17:00 uur.
Woensdag: q Alleen op afspraak.
Donderdag: q10:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag: qqqq10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: qq 10:00 tot 16:00 uur.
's Avonds: op afspraak geopend.
Zondag en feestdagen: altijd gesloten.  
LET OP! BEZOEK OP AFSPRAAK
GAAT ALTIJD VOOR

Bedankt voor uw brochure aanvraag.

Wij gaan na ontvangst van uw aanvraag telefonisch contact met u opnemen, dit om te controleren of de aanvraag wel daadwerkelijk door diegene is gedaan die vermeld staat in de aanvraag.
Erg vaak zijn er lolbroeken die een grapje met de één of ander uithalen en deze "slachtoffers" zijn daar niet altijd van gecharmeerd.

Grote showroom met de meeste keuze van Europa.

In Hoevelaken (centraal in Nederland) hebben wij onze showroom van 1500 m² gevuld met erg mooie één- en tweepersoons hoog laag boxspring bedden (ook wel verpleegbedden genoemd) en erg fijn zittende, ergonomische en fraai gevormde relaxstoelen en sta op fauteuils. Voor diegene die geen vervoer hebben of niet kunnen reizen, komen wij gratis en vrijblijvend thuis om de wensen en mogelijkheden van een hoog laag bed of relaxstoel op maat te bespreken. Wilt u de showroom bezoeken dan kunnen wij u thuis ophalen en ook weer thuis brengen.

Hoog laag bedden van Leefcomfort

Het is belangrijk om te weten aan welke eisen een hoog laag bed moet voldoen. Zorg er ALTIJD voor dat het in ieder geval om een gecertificeerd (door wereldwijd erkende instanties en regelgeving goedgekeurd) en veilig verpleegbed gaat. Laat u niets wijsmaken en vraag altijd naar het certificaat van het hoog laag bed voordat u uw geld uitgeeft.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor gecertificeerde hoog laag boxspring bedden. Bovendien staat persoonlijke service bij ons voorop: wij doen er alles aan om voor u het meest geschikte bed op maat te vinden. Wanneer u voor onze hoog laag bedden kiest, dan bent u verzekerd van een hoog comfort voor lage prijzen.

Leefcomfort is al sinds 1995 gespecialiseerd in hoog laag bedden. Direct vanaf het moment dat wij begonnen zijn met het produceren van hoog laag boxspring bedden hebben wij tevens het twee- persoons hoog laag bed ontworpen. Dit type hoog laag verpleeg bed bestond nog niet. Deze bedden worden ingezet als verpleegbedden, bij dit type bed kan het bed in zijn geheel omhoog bewegen. Hierbij wordt het lichaam van de gebruiker niet belast. Ook kan men veel beter in- en uit het bed komen. Steeds meer oudere en/of zieke mensen worden thuis verzorgd vanwege het beleid van onze regering. Omdat deze bedden een zeer hoog comfort hebben met mogelijkheden die geen enkel ander bed u bied, worden ze vaak alleen voor thuiszorg aangeschaft.

Daarom is er veel vraag naar de hoog laag bedden van Leefcomfort.

Wij produceren deze bedden zelf en wij kunnen zowel de zakelijke als de particuliere markt bedienen.  Door dat wij de hoog laag bedden zelf produceren kunnen wij de mooiste 1- en 2- persoons boxspring bedden aanbieden. Wij hebben er voor gezorgd dat in de loop der jaren hoog laag boxspring bedden niet alleen in zorginstanties, zorghotels en hospices te vinden zijn, maar dat deze juist ook voor de particulier toegankelijk werden. 

Relaxfauteuils: Leefcomfort heeft al tientallen jaren echt verstand van goed zitten.

Onder goed zitten verstaan wij ten eerste ergonomisch zitten, maar ook met aandacht voor drukpunten en afschuifkrachten in uw fauteuil. Wij kijken naar de valling van de zetel en wij maken onze relax- en sta-op fauteuils echt geheel 100% naar uw maten. Wij produceren de mooiste en beste banken, stoelen en fauteuils.

Onze producten worden in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd. Hierdoor kunt u volop genieten van ons vakmanschap en het 100% maatwerk.

Echt Maatwerk

Nu zult u zeggen dat maatwerk fauteuils overal te koop zijn. Echter bij dit soort "maatwerk" hebt u keuze uit 3 maten. Omdat ieder mens zijn eigen maten heeft is het belangrijk dat een stoel echt 100% op maat wordt gemaakt. Voorbeeld: bij een stoel met keuze uit 3 of 4 maten worden de armleggers nooit op maat gemaakt. En juist dit is erg belangrijk om een goede zit te krijgen. Met een 100% maatwerk fauteuil kunt u volop genieten van uw stoel. Ons vakmanschap, de kwaliteit en het maatwerk staan hier garant voor. De meeste banken en stoelen kunnen op maat gemaakt worden zonder meerprijs. Alleen door uw toekomstige comfortstoel op maat te maken, krijgt u het best haalbare zitcomfort.

Matrassen: U kunt natuurlijk ook terecht bij ons voor het juiste matras.

Bij Leefcomfort vindt u alle type matrassen voor een goede prijs en uitstekende nachtrust. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de betere matrassen tegen gunstige prijzen. Wanneer u liever een matras online wilt bestellen, is dit geen probleem. Al onze matrassen zijn zowel in de winkel als online te koop. Ons assortiment matrassen is zeer breed en wij kunnen elke gewenste maat aan u leveren. Zelfs wanneer deze maat afwijkt van de gebruikelijke matrasmaten.

Maatwerk: Wij leveren de matrassen op iedere gewenste maat en dikte.

Alle matrassen van Leefcomfort kunnen besteld worden in de standaardmaten, maar ook in afwijkende maten. Zelfs voor ronde matrassen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bij ieder matras de dikte aanpassen om voor u het perfecte matras te maken. De dikte van het matras kunt u tot de centimeter bepalen. Ook de lengte van ieder matras kunnen wij leveren. Zelfs wanneer u een matras van 3 meter lang nodig heeft, is dit geen probleem.

Naast onze collectie twijfelaar matrassen leveren wij alle matrassen in iedere gewenste maat.

Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer +31 33 489 33 89 of stuur een mail naar info@leefcomfort.nl om een afspraak te maken. U kunt ook ons contact formulier invullen. Ook ‘s avonds bent u (op afspraak) van harte welkom in onze showroom in Hoevelaken.


© 2022 Leefcomfort. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions