Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Zitmeubels voor de langere mens

Zitmeubels voor de langere mens.

Zitmeubels voor de langere mens vindt i sinds 1995 bij ons.
Leefcomfort produceert al jarenlang stoelen, banken, relaxstoelen, bedden, sta-op stoelen en matrassen voor mensen die qua lengte figuurlijk en letterlijk  boven de middelmoot uitsteken.

Deze mensen komen vaak op latere leeftijd er achter dat hun lichaam protesteert tegen het feit dat zij hun hele leven op te laag meubilair hebben gezeten.
Het is dus erg belangrijk om al vanaf jonge leeftijd voor het juiste meubilair te kiezen.
Maar ook als ouders van kinderen die langer gaan worden dan de gemiddelde lengte is het belangrijk om op dit gegeven adequaat te reageren door voor het juiste meubilair te zorgen.

Er zijn weinig bedrijven waar deze mensen terecht kunnen voor zit meubilair wat geschikt is voor hun lichaamslengte.
Zeker zodra er wordt gesproken over mensen die echt veel langer zijn dan de gemiddelde Nederlander.
Zitten is de zwaarste belasting voor het lichaam, dit is zo voor mensen met een standaard lengte dus zeker voor mensen die langer zijn dan standaard.
Daarnaast heeft dit lange lijf het altijd al zwaar in deze voor hen te kleine wereld dus is het toch niet meer dan logisch dat er het juiste zit meubilair in de juiste maat wordt aangeschaft.

Dus daarom produceren wij al sinds 1995 zitmeubels voor de langere mensmaatwerk

Wij leveren bijna dagelijks banken en stoelen met of zonder relax systeem precies op maat gemaakt, hiermee kan men vaak de al opgedane schade aan het lichaam beperken en soms zelfs weer enigszins terug draaien. Toch zien wij ook veel dat de lange mens kiest voor een stoel waarvan zij vinden dat deze wel hoog genoeg voor hen is, maar zo werkt het niet want het gaat echt niet alleen om de juiste zithoogte of zit diepte.

Langere mensen hebben ook veel langere armen en dus moeten de armleggers van de bank of stoel ook aanmerkelijk lager zijn dan voor mensen van gemiddelde lengte. dit is slechts een voorbeeld want ook de rug en de plek waar u ondersteuning in de rug moet hebben moet aan uw lengte zijn aangepast.

Onze tot nu toe langste klant is 2.21 cm lang en onze kleinste klant is 1.19 cm. lang. Vaak kiezen mensen waar er in het gezin verschillende lichaams- lengte maten voorkomen in het geval van aanschaf van een bank voor een bank met extra zit hoogte, zit diepte, rug lengte, aangepaste arm legger hoogte en een bank in een maatvoering voor de mens met gemiddelde maat. Of men kiest voor een grote stoel samen met een gewone bank. U kunt het niet zo gek bedenken of wij realiseren uw wensen.

Vergis u niet als er een echt lang mens in huis woont krijgt u ook een echt grote stoel of bank in huis. Wij zien ontzettend vaak dat er teveel naar het uiterlijk wordt gekozen en dus de gezondheid wordt opgeofferd voor een interieur wens die dus niet past bij de lengte van in ieder geval één van de bewoners. Dit wil absoluut niet zeggen dat onze meubels niet bijzonder fraai zijn maar het is uiteraard zo dat een meubel wat een slag of misschien wel twee slagen groter is dan gebruikelijk er anders uitziet dan hetzelfde meubel in een maat voering zoals dit gebruikelijk is.

Kom eens vrijblijvend bij ons kijken wat er allemaal mogelijk is met zitmeubels voor de langere mens, stel gerust uw vragen en wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hier vindt u enkele voorbeelden van banken zoals wij deze voor u kunnen realiseren en om naar stoelen te kijken klikt u hier.

 

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.