Ergonomische en Levenscomfort verhogende producten

Keurmerk webwinkel

Gratis ophalen en weer thuisbrengen Gratis brochure Gratis vrijblijvende thuis demo

OPEN MENU

Zit meubilair voor de kleinere mens

Leefcomfort produceert al jarenlang stoelen, banken, relaxstoelen, bedden, sta-op stoelen en matrassen voor mensen die qua lengte korter zijn dan de gemiddelde mens.

Bij u als kortere mens zijn er lichamelijk veel minder problemen dan bij de tegenpool de langere mens. Toch is het erg belangrijk om al vanaf jonge leeftijd voor het juiste meubilair te kiezen en ook als ouders van kinderen die kleiner gaan blijven dan de gemiddelde lengte is het belangrijk om op dit gegeven adequaat te reageren door voor het juiste meubilair te zorgen.

Er zijn weinig bedrijven waar deze mensen terecht kunnen voor zit meubilair wat geschikt is voor hun lichaamslengte, zeker zodra er wordt gesproken over mensen die echt veel kleiner zijn dan de gemiddelde Nederlander. Zitten is de zwaarste belasting voor het lichaam, dit is zo voor mensen met een standaard lengte dus zeker voor mensen die kleiner zijn dan standaard. Daarnaast heeft dit korte lijf het altijd al zwaar in deze voor hen te grote wereld dus is het toch niet meer dan logisch dat er het juiste zit meubilair in de juiste maat wordt aangeschaft.
Elektrisch bedienbare relaxstoel voor iemand van 138 cm lang

Wij leveren bijna dagelijks banken en stoelen met of zonder relax systeem precies op maat gemaakt, hiermee kan men vaak de al opgedane schade aan het lichaam beperken en soms zelfs weer enigszins terug draaien. Toch zien wij ook veel dat de kortere mens kiest voor een stoel waarvan zij vinden dat deze wel laag genoeg voor hen is, maar zo werkt het niet want het gaat echt niet alleen om de juiste zithoogte of zit diepte.

Korteree mensen hebben ook veel kortere armen en dus moeten de armleggers van de bank of stoel ook aanmerkelijk hoger zijn dan voor mensen van gemiddelde lengte. dit is slechts een voorbeeld want ook de rug en de plek waar u ondersteuning in de rug moet hebben moet aan uw lengte zijn aangepast.

Onze tot nu toe langste klant is 2.21 cm lang en onze kleinste klant is 1.19 cm. lang. Vaak kiezen mensen waar er in het gezin verschillende lichaams- lengte maten voorkomen in het geval van aanschaf van een bank voor een bank met een lage zit hoogte, een kortere zit diepte en rug lengte, aangepaste arm legger hoogte en daarnaast een bank in een maatvoering voor de mens met gemiddelde maat. Of men kiest voor een kleine lage stoel samen met een gewone bank. U kunt het niet zo gek bedenken of wij realiseren uw wensen.

Kom eens vrijblijvend bij ons kijken wat er allemaal mogelijk is, stel gerust uw vragen en wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hier vindt u enkele voorbeelden van banken zoals wij deze voor u kunnen realiseren en om naar stoelen te kijken klikt u hier.

Productcategorieën

BROCHURE
BROCHURE

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO
VRIJBLIJVENDE THUIS DEMO

Een gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie met fauteuils of hooglaag bedden?

OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE
OPHAAL EN THUISBRENG SERVICE

Vraag hier onze gratis en geheel vrijblijvende haal en breng service aan.

De waardering van www.leefcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.